Paramı biriktirdim monitör alcam

XeaveN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
131
3500-4500 tl bandında bütçem var valorant oynuyorum monitör alcam ne önerirsiniz yarın aksam satın alcam

Benim görüşüme göre Full Hd 120hz monitör ileriye yatırımdır.

Çünkü ne ekran kartı alırsan al ileride çıkacak oyunlarla 2k ve 4k çözünürlükte 60fps can çekişecektir.
+Artı olarak çoğu oyun kendine özgü rahat çalışma fps sınırını geçince sapıtmaya ve takılma yapmaya başlıyor. Drop yediğinde bilgisayarında sorun olduğunu düşünürsün. Yani aşırı fps'te rahat oyun oynamayı baltalıyor.
Vsync kullan stabil 120fps al ultrada. Keyfine kimse söz diyemez.

Yok 300 yok 500 fps mantıksız oyun drop yediğinden sonra.

Benim görüşüme göre Full Hd 120hz monitör ileriye yatırımdır.

Çünkü ne ekran kartı alırsan al ileride çıkacak oyunlarla 2k ve 4k çözünürlükte 60fps can çekişecektir.
+Artı olarak çoğu oyun kendine özgü rahat çalışma fps sınırını geçince sapıtmaya ve takılma yapmaya başlıyor. Drop yediğinde bilgisayarında sorun olduğunu düşünürsün. Yani aşırı fps'te rahat oyun oynamayı baltalıyor.
Vsync kullan stabil 120fps al ultrada. Keyfine kimse söz diyemez.

Yok 300 yok 500 fps mantıksız oyun drop yediğinden sonra.
ama hikayeli oyun çok oynamıyorum ki valo oynuyom genelde 165 200 hz daha mantıklı deil mi

ama hikayeli oyun çok oynamıyorum ki valo oynuyom genelde 165 200 hz daha mantıklı deil mi
Aldığın FPS'ler o değerleri görüyorsa tabii ki mantıklı, özellikle FPS oyunlarında 300 ile 500 arasında da fark vardır bence. Fakat senin senaryonda bütçe bandında zaten 180hz monitör alabiliyorsun, sorgulamana gerek yok bence.
Bu monitöre bakabilirsin bence, incelemeleri de varmış.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biraz aşıyor ama güzeldir

Sadece markanın Asus yazmasına bakıp monitör önerisi yapmayın.

Aldığın FPS'ler o değerleri görüyorsa tabii ki mantıklı, özellikle FPS oyunlarında 300 ile 500 arasında da fark vardır bence. Fakat senin senaryonda bütçe bandında zaten 180hz monitör alabiliyorsun, sorgulamana gerek yok bence.
Bu monitöre bakabilirsin bence, incelemeleri de varmış.
rtx 4060 var ryzen 5 5600 var

rtx 4060 var ryzen 5 5600 var
1080P için rahatlıkla görürsünüz. Attığım linkteki monitörü kendimde takip etmeye başladım, indirim bekleyeceğim haftaiçi düşerse alacağım, acelen varsa al geç arada 500 TL fark olur çokta önemli değil, lakin benim acil ihtiyacım yok o yüzden bekliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl farkedilmez diyebiliyorsunuz şaşırıyorum
Valla bende insanların, bir şey bilmeden, kendi "KEYFİ" yorumlarını böyle forumlarda yapmasını gerçekten hiç anlayamıyorum. İnsanlara yardımcı olduklarını zannediyorlar mı gerçekten bilmiyorum ama tamamen yanlış yönlendiriyorlar.

Geri