Neler Yeni

Paramı değer kaybetmeden nasıl saklamalıyım?

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
Merhaba yaklaşık 1200 TL gibi bir param var nereye yatırmalıyım? Dolar altın vs.

onur2001

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Onur Bal
gram altın alıp üstünü dolar veya euro ile tamamlayabilirsin

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
Ali
Gram altın 1050 liradan atıyorum altı ay içinde 1200 vs görür görmez... Ama borsada X2 olma ihtimali yüksek... Parayı üç beş farklı hisseye bölüp kullandım. Sonuç para değr kaybetmediği gibi üstüne fazlası ile koydu.
Ayrıcaa bu yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Başımdan geçenler...

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gram altın 1050 liradan atıyorum altı ay içinde 1200 vs görür görmez... Ama borsada X2 olma ihtimali yüksek... Parayı üç beş farklı hisseye bölüp kullandım. Sonuç para değr kaybetmediği gibi üstüne fazlası ile koydu.
18 yaşından büyük olmadığımdan dolayı yapamıyorum

Eframes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Coşkun Güngör
dolar altında yerinde sayarsın tl de de eritirsin durduğu yerde o parayla bistte halka arzlara katıl tatmin edici bir seviyeye gelir güzel bir yatırım yapmış olursun

18 yaşının altındaysan anne ya da babanın banka hesabı üzerinden yapabilirsin :) oturup ikna etmek ve banka yatırım hesabını kullanmak sana kalmış

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
Merhaba yaklaşık 1200 TL gibi bir param var nereye yatırmalıyım? Dolar altın vs.
anladığım kadarıyla 18 yaşının altındasın büyüklerinden biriyle knouş seni anlayacak birisiyle abin olur ablan olur annen baban anlayışlı insanlarla onlarla konuşabilirsin kripto öğrenmeye başla odaklı gidersen 1 yıl içerisinde öğrenmen gereken tüm temel her şeyi öğremiş para kazanmaya başlamış olursun ama bu süreçte çok fazla para kaybedersin bunu göz önünde bulundurmalısın

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,886
İsim
Selim
Dolar almanızı tavsiye ediyorum ama seçime yakın çok kısa bir süre dolar aşırı yükselicek şuan ki ön görü 26 27 TL ondan sonra abi bi çakılma olucak çünkü Arap ülkelerinden dolar geldi onu bunun için kullanacaklar o yüzden şimdi al anı yükselmede direk satış yap sakın tutma yükselcek diye düşücek. Ytd

• Beğen
Reaksiyonlar: Arax

murat611

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Murat
Hangi uygulamayı kullanıyorsunuz al sat icin

Top Bottom