18 yaşından büyük olmadığımdan dolayı yapamıyorumGram altın 1050 liradan atıyorum altı ay içinde 1200 vs görür görmez... Ama borsada X2 olma ihtimali yüksek... Parayı üç beş farklı hisseye bölüp kullandım. Sonuç para değr kaybetmediği gibi üstüne fazlası ile koydu.
Ayrıcaa bu yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Başımdan geçenler...
O zaman al sat yapabilirsiniz. Klavye mouse, ışıklarda su alıp satsanız paranın kenarda durmasından daha iyidir. Küçümsemek için kesinlikle demiyorum. 1 e al 2 ye sat mis.18 yaşından büyük olmadığımdan dolayı yapamıyorum
Dolar al bence (Yatırım Tavsiyesi Değildir)Merhaba yaklaşık 1200 TL gibi bir param var nereye yatırmalıyım? Dolar altın vs.
7k*haftalık 70tlyi 7 para yapan biriyim 1200tlyi çok rahat 10k yaparsın
anladığım kadarıyla 18 yaşının altındasın büyüklerinden biriyle knouş seni anlayacak birisiyle abin olur ablan olur annen baban anlayışlı insanlarla onlarla konuşabilirsin kripto öğrenmeye başla odaklı gidersen 1 yıl içerisinde öğrenmen gereken tüm temel her şeyi öğremiş para kazanmaya başlamış olursun ama bu süreçte çok fazla para kaybedersin bunu göz önünde bulundurmalısınMerhaba yaklaşık 1200 TL gibi bir param var nereye yatırmalıyım? Dolar altın vs.
Aga anladık en katlayan sensin ya.haftalık 70tlyi 7 para yapan biriyim 1200tlyi çok rahat 10k yaparsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
7k*
Hangi uygulamayı kullanıyorsunuz al sat icinGram altın 1050 liradan atıyorum altı ay içinde 1200 vs görür görmez... Ama borsada X2 olma ihtimali yüksek... Parayı üç beş farklı hisseye bölüp kullandım. Sonuç para değr kaybetmediği gibi üstüne fazlası ile koydu.
Ayrıcaa bu yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Başımdan geçenler...