%60 altın %30 borsa %10 kripto olarak düşünüyorumaltin doviz
ya da belli bir kismini altin belli bir kismini doviz bazli borsada tutabilirsin
tek tek gram almamı önerenler var, nedeni nedir?Altın alacaksın işte başka yolu yok güvenilir
tek bir tane tam altın al gitsin 20 bin lira ile borsaya falan girilmez%60 altın %30 borsa %10 kripto olarak düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
tek tek gram almamı önerenler var, nedeni nedir?
az çok öğrenemk için atıyorum bir 10 bin lirayı feda edeceksin öğrenme bonusu gibiCanım sıkılıyor, az çok öğrenmek için
youtube da emir şahin diye bi adam var onu takip et, uranyum ve altına yatırım tavsiye ediyorSelam 20.000 lira asla harcamayacağım bir miktar para var. Paranın değer kaybetmemesi için altın almayı düşünüyorum. Fikir verir misiniz?
bi miktarıyla coine gir o miktarı gözden çıkar tamamen. gerisi altın veya döviz.Selam 20.000 lira asla harcamayacağım bir miktar para var. Paranın değer kaybetmemesi için altın almayı düşünüyorum. Fikir verir misiniz?
metavers mi kaldı kanka devir yapay zeka devri tavsiye vermek yasak bu arada ytd ekle mesaja20K ile zaten harcamayıp uzun vade düşünüyorsan ve arada ufak eklemeler yaparım da dersen, banka uygulaması üzerinden şöyle bi sepet yapabilirsin;
- 10K borsada ucuz kalmış hisselere girebilirsin, şimdi aldığın 10lot bile ileride çok değerli olabilir + hisse bölünebilir.
- 5K gümüş alabilirsin
- 5K (2K + 1.5 + 1.5) ABD Yabancı Hisse senedi + Metavers ve Teknoloji + Blockchain Teknolojileri