Neler Yeni

Paranoyak oldum galiba

Qaxks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Qaxks
Yeni hesap açma kısmı bendede var formattan sonra mutlaka yeni hesap açarım hatta valo hesabımda baya skin var ama format atıyorum ya mesela gidip yeni valorant hesabı açasım geliyor indirdikten sonra.Bende ilk başla obsesif hastalığı vardı.Kapıları,ocağı vs. kontrol ediyodum,kapıyı kitliyodum sırf akşam uyurken ayı kapıyı kırıp beni öldürmesin diye kjasdkjhsad komik gelebilir ama gerçekten düşünüyodum.Psikoloğa gittim konuşmak iyi geldi.Ondan sonra Obsesifimi yendim diyebilirim.Daha sonrasında bu takıntı hastalığı başladı.Kardeşim pc ye oturunca bile format atasım geliyor,sırf bundan dolayı felan tek yaşamak istiyorum pcyi tek kullanmak istiyorum.Pcyi crack bile kullanmak rahatsız ediyor beni.Ama bence bunun sebebi senin bilemem ama sosyalleşmemek ben asosyal değilim ama evden asla çıkmam hayatım oyun ama arada sırada arklarla buluşmaya gidince o gün çok rahat geçiyor benim için eğer sende evde duruyosan sosyalleşirsen yararı olur diye düşünüyorum.Tabi piskoloğada git bence en azından anlatırsın herşeyini
Hocam bendede aynı şekil mesela yerde yürürken bir şey varmış gibi geliyor ama hiç bir şey yok illaki orayı dikkatlice kontrol etmem gerekiyir mesela bir ses çıktı ufacık her şeyi kontrol ederim modemi felan koklarım.Dedigim gibi immortal 500 deyim ama bu lanet takıntı yüzünden giremiyorum PC ye öyle boş boş duruyor.Birde modem resetleme huyu var modemde kimse olmayacak sanki biri modemden benim bilgisayara sızıyor gibi hissediyorum.Bebde tek yaşamak isterdim ama mesela çıkarken odanın kapısını kapıyorum sanki evdeki biri gelip virüslü USB takacak bana geçecek gibi hissediyorum PSU kapıyorum ama nafile başımın etini yiyor gece boyu mesela rahatsız olduğum bir şeyi duzeltmezsem.Hesaba girerken şifreye kağıttan bakarım o kadar garip bir şifre sayılı şekilli felan acaba yanlış mı girdim diye bir korku oluyor.Mesela şu anda bile köşeye çekildim biri beni izliyor xD

Cylie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mustafa DANIŞ
Hocam bendede aynı şekil mesela yerde yürürken bir şey varmış gibi geliyor ama hiç bir şey yok illaki orayı dikkatlice kontrol etmem gerekiyir mesela bir ses çıktı ufacık her şeyi kontrol ederim modemi felan koklarım.Dedigim gibi immortal 500 deyim ama bu lanet takıntı yüzünden giremiyorum PC ye öyle boş boş duruyor.Birde modem resetleme huyu var modemde kimse olmayacak sanki biri modemden benim bilgisayara sızıyor gibi hissediyorum.Bebde tek yaşamak isterdim ama mesela çıkarken odanın kapısını kapıyorum sanki evdeki biri gelip virüslü USB takacak bana geçecek gibi hissediyorum PSU kapıyorum ama nafile başımın etini yiyor gece boyu mesela rahatsız olduğum bir şeyi duzeltmezsem.Hesaba girerken şifreye kağıttan bakarım o kadar garip bir şifre sayılı şekilli felan acaba yanlış mı girdim diye bir korku oluyor.Mesela şu anda bile köşeye çekildim biri beni izliyor xD
Bende olan takıntılar şunlar;

~Format
~Dediğin gibi bi yere gidince yüklediğim şeye bir şey olmuş gibi hissediyorum.
~İsmimin,nickimin simetri olması Cylie,Jksoe Mesela Cylie simetri diğeri rahatsız ediyor.
~İnstagramda isimlerimde _ . kullanmıyorum rahatsız ediyor.
~Bilgisayarda kasma olunca rahatsız oluyorum.Kusursuz olmak zorunda.
~Yazım kurallarına uymak.
~Kıyafetlerimi,Çoraplarımı giyerken bi yerinin buruşuk olmaması çorabı mesela çekerim düzlerim düzgün olmassa rahatsız olurum.
~Oyunlarda mesela profilime önem veririm bundan dolayı yeni hesap açmak isterim çünki şimdiki valo hesabımda gereksiz anahtarlıklar skinler var onların olması rahatsız ediyor beni.
~Diksiyonumun mükemmel olması gerekiyor.R yi yutarsam rahatsız hissederim.
~Bisikletle gezerken yerde siyah gölge görsem bile bişi varmış gibi hissederim.

Bunu düzeltebilirsin ben kendimden umutluyum,sende umutlu ol gitgide azaltmaya çalış olmuyor öyle diyebilirsin ama başka çare yok.Yoksa bu ömür boyu sürmez.Aktiviteler bul.Arkadaşlarınla buluş.İnşAllah düzelir bu durum ikimiz içinde.Umutlu ol :D

Qaxks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Qaxks

~Format
~İsmimin,nickimin simetri olması Cylie,Jksoe Mesela Cylie simetri diğeri rahatsız ediyor.
~Kıyafetlerimi,Çoraplarımı giyerken bi yerinin buruşuk olmaması çorabı mesela çekerim düzlerim düzgün olmassa rahatsız olurum.
~Oyunlarda mesela profilime önem veririm bundan dolayı yeni hesap açmak isterim çünki şimdiki valo hesabımda gereksiz anahtarlıklar skinler var onların olması rahatsız ediyor beni.

Bunu düzeltebilirsin ben kendimden umutluyum,sende umutlu ol gitgide azaltmaya çalış olmuyor öyle diyebilirsin ama başka çare yok.Yoksa bu ömür boyu sürmez.Aktiviteler bul.Arkadaşlarınla buluş.İnşAllah düzelir bu durum ikimiz içinde.Umutlu ol :D
Hocam bendede hemen hemen aynı format,modem reset,bir yere gittiğinde dosya bozulmuş hissi,biri beni izliyormuş kameradan hissi,modemden benim pcye sızmış hissi,sanki odada mic veya gizli kamera varmış hissi sırf bunun yüzünden her yere bakarım,garip gelecek ama pcye böcek girmiş hissi, odayı açık bırakırsam biri gelip USB takacak hissi,PC de biostan windowsa virüs giriyor hissi,sanki hesapta benden başka biri var hissi,evde birinin cihazını internete girdiğimde o cihazı izleyen modem arayüz şifresini kıracak ardından benim pcye sızacak hissi,reklam gördüğümde malware girmiş hissi,kredi kartlarından para cekiliyormus hissi, dışardan gelen bir şeye dinleme cihazı koydukları hissi,perdeyi açarsam uzaktan biri benim pcyu görecek hissi sanki ordan bana sızacak,PC kullanırken imlecte yükleniyor işareti çıktığında oyunu bırakıp görev yöneticisine girip ne ne kadar cpu kullaniyor ona bakmak,garip bir şey görsem system32 den de olsa sanki virüs sysyem32 dosyasının içine girmiş gibi hissedip taratirim,modemi resetlerken biri aradığında direkt benim tele sizacaklar hissi,odaya evden biri girdiğinde telefon kamerasından benim pcyi görecek hissi,sim karttan telefona virüs gidecekmiş hissi,modemde bağlanan cihazların virüslü olduğunu düşünmem teker teker kasperskyla taratmam,malwarebytesla malware aramam,telefondan müzik açtığımda pcdende aynı müziği açtığımda benim pcye sizacaklar hissi,yerde bişey var hissi,yatakta böcek var hissi biraz saçma gelebilir, kapıdan biri eve girmiş hissi,kablo yanmış koku çıkıyor hissi,telefondan harf reset atmazsam backdoor oluşturup geri gelecek hissi,reklama tıkladım mı hissi,bir şeyi yapmamış olsam bile yaptimmi diye sorgulamak,nick güzel olacak kesinlikle garip garip kelimeler olmayacak anlamı olmayacak,sanki biri balkondan eve girmiş hissi,camdan biri bana bakıyor hissi....
Mesaj otomatik birleştirildi:

~Format

Sizinle konuşmak birazda olsa rahatlattı teşekkür ederim :)

Son düzenleme:

A1meda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
A1meda
Acayip derecede takıntılı olmaya başladım.Genelde PC konusunda.Pc formatlama acayip takıntı haline geldi aynı şekilde modem reset ve modem reset atmadan önce telefon formatlama.İlk olarak telefona harf reset+fabrika ayarlarından format atıyorum ardından modem reset+ont reset yapıyorum.Arayuzden teker teker ssid oluşturmak gizlemek vs.. yapıyorum.Sonra PC format atıyorum ama bu işleri yaparken illaki bir ufak tefek bir hata oluyor işte o hata olduğunda tüm işlemleri baştan almak zorunda kalıyorum işte kafamda bitiremiyorum illaki baştan almak zorundaymisim gibi hissediyorum.Bu sebeple 5 aydır her işten geldiğimde aynı olaylar yaşanıyor.Normalde valorantta immortal 500 lerdeydim ama bu lanet olası takıntı yüzünden 5 aydır oyuna giremiyorum.Espor gibi bir amacım var ama maalesef bu takıntı sebebiyle paranoyak oldum :(
1 arkadaşını davet edip avmde gezip dolaşma en önemlisi sohbet etme imkanın varsa kafa dağıtmana yardımcı olur. Böylelikle takıntılardan biraz uzaklaşmış olursun. Rahatlatır diye düşünüyorum yine de sen bilirsin.

Top Bottom