Neler Yeni

Parayla Ödev Yaptırabileceğim site, uygulama vb.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Deniz Sayın
Selam arkadaşlar, Grafik Tasarım 1. sınıf öğrencisiyim ve Kariyer Planlama diye aşırı neyse küfür edemiyoruz galiba anladınız siz değişik bi dersim var, bunun saçma sapan ödevleriyle uğraşmak istemiyorum title'da söylediğim gibi bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

CheckMateMaster

80+ Bronze
Selam arkadaşlar, Grafik Tasarım 1. sınıf öğrencisiyim ve Kariyer Planlama diye aşırı neyse küfür edemiyoruz galiba anladınız siz değişik bi dersim var, bunun saçma sapan ödevleriyle uğraşmak istemiyorum title'da söylediğim gibi bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
chatgbt kanka

CheckMateMaster

80+ Bronze
ödevi at yapalım

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,516
İsim
Olcay akbulut
ben tasarımcıyım yardımcı olurum özelden yazın detayları

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Deniz Sayın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
boş112

Son düzenleme:

LaMeloo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Ege
Böyle saçma dersler oluyor kral dayann biraz bendede yakıtlar hakkında dersler var SABIR

LaMeloo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Ege
anadal derslerle uğraşmak istiyorum bu abi saçma sapan ödev verip duruyo
Bu bilmem ne evlatları yüzünden yaşama sevinci gidik benim bide makina olunca ayrı bi hüzün benim hayat bitik yani dayan kardeşim

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Deniz Sayın
dostum dosyanın içeriğini at yapayım
UYGULAMA ÖDEVİ 4

ÖĞRENCİ ADI SOYADI:

ÖĞRENCİ NUMARASI / PROGRAMI:

KARİYER HEDEFLERİM

Kariyer konusunda senin yaptığın tanımı ve gelecek 5 yıl içerisindeki kariyer hedefini de buraya yazman gerekiyor.
ve

UYGULAMA ÖDEVİ 5

ÖĞRENCİ ADI SOYADI:

KARİYERE HAZIRLIK: “
Kariyer Fırsatlarını Araştırın”

“Çeşitli iş ilanlarını inceleyerek sektörün aradığı niteliklerin ve bunları nasıl geliştirebileceğimizin üzerinde çalışmak kendimize farklı açılardan bakmamız sağlayabilir.”

• 5. uygulama ödevi için sektörünü ilgilendiren 2 farklı ilan bulup buraya yapıştırmalı ve bu ilanlardaki özelliklerden hangilerine sahip olduğunuzu ve hangilerini geliştirmek için neler yapabileceğini anlatmalısın.
İLAN 1

İLAN 2

CheckMateMaster

80+ Bronze
UYGULAMA ÖDEVİ 4

ÖĞRENCİ ADI SOYADI:

KARİYER HEDEFLERİM

Kariyer konusunda senin yaptığın tanımı ve gelecek 5 yıl içerisindeki kariyer hedefini de buraya yazman gerekiyor.
ve

UYGULAMA ÖDEVİ 5

ÖĞRENCİ ADI SOYADI:

KARİYERE HAZIRLIK: “
Kariyer Fırsatlarını Araştırın”

“Çeşitli iş ilanlarını inceleyerek sektörün aradığı niteliklerin ve bunları nasıl geliştirebileceğimizin üzerinde çalışmak kendimize farklı açılardan bakmamız sağlayabilir.”

• 5. uygulama ödevi için sektörünü ilgilendiren 2 farklı ilan bulup buraya yapıştırmalı ve bu ilanlardaki özelliklerden hangilerine sahip olduğunuzu ve hangilerini geliştirmek için neler yapabileceğini anlatmalısın.
İLAN 1

KOLAY GELSİN

Uygulama Ödevi 4
Öğrenci Adı Soyadı: (Adınızı ve soyadınızı buraya yazın)
Öğrenci Numarası / Programı: (Öğrenci numaranızı ve programınızı buraya yazın)

Kariyer Hedeflerim
Kariyer Tanımım:
(Kariyerin sizin için ne anlama geldiğini burada tanımlayın. Örneğin, "Kariyer, kişisel ve profesyonel hedeflere ulaşmak için sürekli gelişim ve öğrenme sürecidir." şeklinde bir tanım yapabilirsiniz.)

Gelecek 5 Yıl İçindeki Kariyer Hedeflerim:
(Grafik tasarım öğrencisi olarak gelecek 5 yılda neler başarmak istediğinizi yazın. Örneğin, belirli bir sektörde uzmanlaşmak, çeşitli projelerde yer almak, belirli bir şirket veya ajansla çalışmak gibi hedeflerinizi anlatabilirsiniz.)

Uygulama Ödevi 5
Öğrenci Adı Soyadı: (Adınızı ve soyadınızı buraya yazın)
Öğrenci Numarası / Programı: (Öğrenci numaranızı ve programınızı buraya yazın)

Kariyere Hazırlık: “Kariyer Fırsatlarını Araştırın”
İlan 1:
(Belirlediğiniz sektörle ilgili iş ilanını buraya yapıştırın. İlanın temel gereklilikleri ve aranan niteliklerin neler olduğunu yazın. Örneğin, "Adobe Photoshop ve Illustrator deneyimi, yaratıcı düşünce, takım çalışmasına yatkınlık" gibi özellikler olabilir.)

Bu Özelliklerden Sahip Olduklarım ve Geliştirmek İstediklerim:
(Bu ilandaki hangi niteliklere sahip olduğunuzu ve hangilerini geliştirmeye ihtiyaç duyduğunuzu yazın. Sahip olduğunuz nitelikleri örneklerle açıklayın, geliştirmek istediğiniz alanlar için yapabileceklerinizi belirtin. Örneğin, belirli bir programı daha iyi öğrenmek için çevrimiçi kurslara katılmayı planladığınızı ekleyebilirsiniz.)

İlan 2:
(Sektörünüzle ilgili farklı bir iş ilanını buraya ekleyin. Bu ilanda aranan niteliklerden bahsedin. Örneğin, "UI/UX tasarımı deneyimi, portföy sunabilme" gibi detaylara yer verin.)

Bu Özelliklerden Sahip Olduklarım ve Geliştirmek İstediklerim:
(İkinci ilandaki hangi özelliklere sahip olduğunuzu ve hangilerini geliştirebileceğinizi anlatın. Örneğin, UX tasarım konusunda daha fazla bilgi edinmek için atölye veya seminerlere katılmayı hedefleyebilirsiniz.)

Bu şekilde her iki ödevin detaylarını doldurabilirsiniz. Eğer belirli ilanlar veya nitelikler hakkında ek bilgiye ihtiyaç duyarsanız yardımcı olmaktan mutluluk duyarım
Mesaj otomatik birleştirildi:

ödevi yaptım yukarıda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,283
Üyeler
161,833
Son üye
itirgit
Top Bottom