Parça önerisi tarzında

BerkinS

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar selam şuan milattan önce kalma bir sistemim var. Sistemde şuan hali hazırda rx 560 var nispeten iyi sayılabilecek tek parça , ryzen 5 3500x alıcam anakart ram vs sonrasında ekran kartımı da yenilemeyi düşünüyorum ekran kartı için 3060 veya 6700 xt falan düşündüm ama 3500x besleyebilir mi onu bilemedim bir konu açayım dedim.

3500x besleyemez muhtemelen 5600 falan lazım

Arkadaşlar selam şuan milattan önce kalma bir sistemim var. Sistemde şuan hali hazırda rx 560 var nispeten iyi sayılabilecek tek parça , ryzen 5 3500x alıcam anakart ram vs sonrasında ekran kartımı da yenilemeyi düşünüyorum ekran kartı için 3060 veya 6700 xt falan düşündüm ama 3500x besleyebilir mi onu bilemedim bir konu açayım dedim.
Öncelikle ekran kartı olarak rx6700xt tavsiye ederim, işlemci olarakta r5 5600 daha mantıklı olur.

Peki r5 5600 ile hangi ekran kartları düşünülebilir üstte bahsettiklerimizden başka
Ben Rx6600xt,rx6700xt,rx6800 max olarak tercih ederdim. Nvidia tarafında piyasası daha yukardan seyrettiği için almak istemezdim çok yukarda bi bütçem yoksa.

Ben Rx6600xt,rx6700xt,rx6800 max olarak tercih ederdim. Nvidia tarafında piyasası daha yukardan seyrettiği için almak istemezdim çok yukarda bi bütçem yoksa.
Ben de amd düşünüyorum bir de çok yüksek bir bütcem yok anakart olarak ne önerirsiniz?

Yani şuanlık anakart işlemci ve ramleri alıcam sonrasında ise ekran kartına bakıcam diğer üçü için bütcem 7000 7500 civarında
İkinci el alman bence daha mantıklı temiz ürün olarak. AM4 lere daha sıfır alıp para verme bence ama bazılarıda sıfırı ile aynı paraya satıyor ona dikkat et.

İkinci el alman bence daha mantıklı temiz ürün olarak. AM4 lere daha sıfır alıp para verme bence ama bazılarıda sıfırı ile aynı paraya satıyor ona dikkat et.
Anakartı 2.el alıp riske girmek istemiyorum itopyadaki en ucuz asus ürününü tercih edebilirim galiba

Anakartı 2.el alıp riske girmek istemiyorum itopyadaki en ucuz asus ürününü tercih edebilirim galiba
Ram ve işlemci alınabilinir ama ikinci el, tabii sıfır fiyatlarına da bak çünkü bazıları sıfırdan pahalıya bile koyabiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,298
Üyeler
185,701
Son üye
N0Face
Geri