Hacışakirli zemzem
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,792
Anakart değişse ve ssd de değişse güzel olur anakarta s2h baya güzel durur ve asus b450m-k olabilir ssd bilemiyormParçalar bu
Anakart değişse ve ssd de değişse güzel olur anakarta s2h baya güzel durur ve asus b450m-k olabilir ssd bilemiyormParçalar bu
Tmdir araştırayım döneceğimAnakart olarak B450M S2H alınabilir. SSD'yi bana yollayın, ben iyi ya da kötü diyeyim.
Bu ekran kartı modeli olarak gigabyte mı zotac mı yoksa evgayı mı önerirsiniz fiyatlar yakınAnakart olarak B450M S2H alınabilir. SSD'yi bana yollayın, ben iyi ya da kötü diyeyim.
başka sitelerden alırsan daha ucuza gelir . vatan milleti kekliyor.Vatan üzerinde stokta gözükmüyor mağazaya gitsem getirirler mi
gigabyte daha iyidir. bide imkanın var ise gtx 1660super yapabilirsin yoksa gtx 1650super al ama gigabyte olan.Tmdir araştırayım döneceğim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu ekran kartı modeli olarak gigabyte mı zotac mı yoksa evgayı mı önerirsiniz fiyatlar yakın
Zotac alın geçin.Tmdir araştırayım döneceğim
Bu ekran kartı modeli olarak gigabyte mı zotac mı yoksa evgayı mı önerirsiniz fiyatlar yakın
Hyperx mi önerirsinAnakart kötü ve SSD kronik sorunlu.
Taksit işin içine girdiği zaman fiyatlarda internetle arasında 200 300 lira oynuyor ailemde 300 lira fazla olsun diyor malesef elden gelen bişey yokbaşka sitelerden alırsan daha ucuza gelir . vatan milleti kekliyor.
gigabyte daha iyidir. bide imkanın var ise gtx 1660super yapabilirsin yoksa gtx 1650super al ama gigabyte olan.
Bu anakartın vatan b450m s2h arasında 50 lira var değermi yoksa b450m s2h daha mı iyidirZotac alın geçin.
1650s modelinde gigabyte daha iyidir ama.Zotac alın geçin.
s2h al geçHyperx mi önerirsin
Taksit işin içine girdiği zaman fiyatlarda internetle arasında 200 300 lira oynuyor ailemde 300 lira fazla olsun diyor malesef elden gelen bişey yok
Bu anakartın vatan b450m s2h arasında 50 lira var değermi yoksa b450m s2h daha mı iyidir
B450M S2H al. HyperX Fury SSD iyidr.Hyperx mi önerirsin
Taksit işin içine girdiği zaman fiyatlarda internetle arasında 200 300 lira oynuyor ailemde 300 lira fazla olsun diyor malesef elden gelen bişey yok
Bu anakartın vatan b450m s2h arasında 50 lira var değermi yoksa b450m s2h daha mı iyidir
onun yerine vatandan alacaksanParçalar bu
erdem eğer i3 lü olanı istersen son attığımVatan üzerinden bu parçaları almayı düşünüyorum parçalar uyumlumudur aynı fiyata onu çıkar bunu ekle dediğiniz var mı parça vatandan olmak şartıyla
"Vatan zorunluluğu var"malesef biliyorum kazık olduğunu ama 1 aydır ailemi ikna etmeyi çalıştım internet üzerine babamin "güya" PC den anlayan arkadaşı casper alın falan dedi bende vatana razı oldum
Bu arada taksitli alıcaz,intenet üzerinden gaminggenin 4.500 tllik pcsini düşunuyordum taksitle 4800-4900 çıktı
Vatanda 5100 bunu alıcam aileme dediğimde 200 300 lira fazla olsun sorun yok dediler
Sadece parçaların uyumu yada sorunu hakkında yorum yaparsanız mutlu olurum şimdiden teşekkürler