byraktar0707
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 14
- İsim
- aydın bayraktar
Herkese merhaba aktif olarak oyun için kullandığım kasamın değişmesi gerektiğine karar verdim biraz küçük ve ön kısmı hava çekiş olarak yetersiz gördüğüm bir kasa ya sahip olduğunu yeni parçalar alınca fark ettim öncelikle sizlere sistemimi özetliyim;
Cpu: Ryzen 5 5600
Anakart: Msı B450 Gaming Plus
Gpu: Msi Gaming X Trio 3070 Tİ
Ram: Gskill Ripjaws 8+8 3200 mhz
Psu: Zalman ZM700-LX
Cpu Soğutucu: Cooler Master Hyper T4
Kasa Fanlarım: Ön:3(İN) Üst:1 (OUT) ARKA:1 (OUT) Arctic P12 PWM PST
SSD: Kingston kc2000 500 gb m2
Ne aradığımı sizlere anlatayım Rgb benim için önemli değil bir boş kasa aramaktayım hava akışının gerçekten güzel olan bir kasa önerirseniz minnettar olurum. Şuan kullandığım psu yeterli diye biliyorum psusuz kasa önerirseniz daha uygun ve iyi olur benim için ama psu lu şu kasayı alırsan daha iyi olur diyebileceğiniz bir kasa önermek isterseniz cevaplarınızı beklerim. Ufak bir ricam sadece link yada marka model atmaktan ziyade varsa tecrübeniz yazmanızı rica ederim şimdiden teşekkür ederim.
@Abdullah Hacıgül sizinde önerinizi bekliyorum
Cpu: Ryzen 5 5600
Anakart: Msı B450 Gaming Plus
Gpu: Msi Gaming X Trio 3070 Tİ
Ram: Gskill Ripjaws 8+8 3200 mhz
Psu: Zalman ZM700-LX
Cpu Soğutucu: Cooler Master Hyper T4
Kasa Fanlarım: Ön:3(İN) Üst:1 (OUT) ARKA:1 (OUT) Arctic P12 PWM PST
SSD: Kingston kc2000 500 gb m2
Ne aradığımı sizlere anlatayım Rgb benim için önemli değil bir boş kasa aramaktayım hava akışının gerçekten güzel olan bir kasa önerirseniz minnettar olurum. Şuan kullandığım psu yeterli diye biliyorum psusuz kasa önerirseniz daha uygun ve iyi olur benim için ama psu lu şu kasayı alırsan daha iyi olur diyebileceğiniz bir kasa önermek isterseniz cevaplarınızı beklerim. Ufak bir ricam sadece link yada marka model atmaktan ziyade varsa tecrübeniz yazmanızı rica ederim şimdiden teşekkür ederim.
@Abdullah Hacıgül sizinde önerinizi bekliyorum