Merhaba arkadaşlar 3-4 bin gibi bir bütçem var kalıcılığı iyi yayılımı iyi kış ve sonbahar kokusu arıyorum invictus victory elixir benzeri olabilr.Tatlı kokular hoşuma gidiyor vanilya bazlı öneriler olabilir teşekkürler iyi forumlar.
antique brown iyidir, kalicilik konusu tartisilir guzel parfum kullaniyorumMerhaba arkadaşlar 3-4 bin gibi bir bütçem var kalıcılığı iyi yayılımı iyi kış ve sonbahar kokusu arıyorum invictus victory elixir benzeri olabilr.Tatlı kokular hoşuma gidiyor vanilya bazlı öneriler olabilir teşekkürler iyi forumlar.
hocam muadil aramıyorum almışken iyisini alıcam zaralarda hep bir sorun çıkıyorantique brown iyidir, kalicilik konusu tartisilir guzel parfum kullaniyorum
JPG Le Male Elixir EDPMerhaba arkadaşlar 3-4 bin gibi bir bütçem var kalıcılığı iyi yayılımı iyi kış ve sonbahar kokusu arıyorum invictus victory elixir benzeri olabilr.Tatlı kokular hoşuma gidiyor vanilya bazlı öneriler olabilir teşekkürler iyi forumlar.
hocam yazabilirsiniz özelden önerilerinizi bide satıyorsanız fiyat falan bi düşünebilirimJPG Le Male Elixir EDP
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bütçen biraz daha yukarıda olsaydı bende yedekte tuttuğum le male vardı 200 ml onu sana satardım![]()
212 sexy yada skandala bak boynerde 3k ya düşmüştü 1 ay önce falanMerhaba arkadaşlar 3-4 bin gibi bir bütçem var kalıcılığı iyi yayılımı iyi kış ve sonbahar kokusu arıyorum invictus victory elixir benzeri olabilr.Tatlı kokular hoşuma gidiyor vanilya bazlı öneriler olabilir teşekkürler iyi forumlar.