Nasıl kokular seviyorsundior sauvage elixir almayı düşünüyorum kışlık, tavsiye eden var mı ?
Nasıl kokular seviyorsundior sauvage elixir almayı düşünüyorum kışlık, tavsiye eden var mı ?
çok tecrübem olduğunu söylemem ama torino 21 ve aventus creed hoşuma gitmiştiNasıl kokular seviyorsun
Bende var çok iyi sabun baharat ile basliyor sonra yerini baharat ve meyvemsilige,tarcına birakiyordior sauvage elixir almayı düşünüyorum kışlık, tavsiye eden var mı ?
sence parasına değer mi ve kalıcılığı nasılBende var çok iyi sabun baharat ile basliyor sonra yerini baharat ve meyvemsilige,tarcına birakiyor
Bence eğer ki maddi durumun iyi ise al ben aldigimda 5k idi suan en az 9k 10kdan başlıyor eğerki maddi durumun kotü ise değmez kalicılığıda tenimizde 9,10,11 saati bulur ten rengine,tenimizin kuru veya nemli olduğuna göre değişir kıyafette 1,2 hafta duruyorsence parasına değer mi ve kalıcılığı nasıl
Baba siz harbi bi parfüme 6k veriyonuz mu ben 3 senedir Slazenger kullanıyorum çok memnunumDior Sauvage Edt/Edp,Dior Fahrenheit Edt,Hugo Boss Bottled Elixir,Tom Ford Black Orchid,One Million Gold Man Intense/Elixir,Jean Paul Gaultier Le Male Le/Le Male,Blue De Chanel düşünüyorum siz hangilerini denediniz? Denediklerinizden hangilerini tavsiye edersiniz söylerseniz almayı düşünüyorum.
Ben 1yilda max 5,6 yaniBaba siz harbi bi parfüme 6k veriyonuz mu ben 3 senedir Slazenger kullanıyorum çok memnunum![]()
Valla ben 1 kutu setini alıyorum bana 1 dedorant 1 parfüm 1.5 yıl gider heralde ama belki Hergün duş aldığım için ve fazla terlemediğim için parfüm ihtiyacım pek olmuyorBen 1yilda max 5,6 yani
Bence ama dedorant dışında olay terleme değil parfüm insanıda etkiliyor güzel koku kadınların ve erkeklerin hoşuna gidiyor.Valla ben 1 kutu setini alıyorum bana 1 dedorant 1 parfüm 1.5 yıl gider heralde ama belki Hergün duş aldığım için ve fazla terlemediğim için parfüm ihtiyacım pek olmuyor