Parfüm Önerisi Erkek 6k

Jpg Le Male Edt Almam Mantıklımıydı?

• Evet

• Hayir

• Orta iyi

• Dior Sauvage Daha İyi Olurdu

• One Million Gold Daha İyi Olurdu

• Le Male Le Daha İyi Olurdu

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
sence parasına değer mi ve kalıcılığı nasıl
Bence eğer ki maddi durumun iyi ise al ben aldigimda 5k idi suan en az 9k 10kdan başlıyor eğerki maddi durumun kotü ise değmez kalicılığıda tenimizde 9,10,11 saati bulur ten rengine,tenimizin kuru veya nemli olduğuna göre değişir kıyafette 1,2 hafta duruyor

Dior Sauvage Edt/Edp,Dior Fahrenheit Edt,Hugo Boss Bottled Elixir,Tom Ford Black Orchid,One Million Gold Man Intense/Elixir,Jean Paul Gaultier Le Male Le/Le Male,Blue De Chanel düşünüyorum siz hangilerini denediniz? Denediklerinizden hangilerini tavsiye edersiniz söylerseniz almayı düşünüyorum.
Baba siz harbi bi parfüme 6k veriyonuz mu ben 3 senedir Slazenger kullanıyorum çok memnunum 😁

Valla ben 1 kutu setini alıyorum bana 1 dedorant 1 parfüm 1.5 yıl gider heralde ama belki Hergün duş aldığım için ve fazla terlemediğim için parfüm ihtiyacım pek olmuyor
Bence ama dedorant dışında olay terleme değil parfüm insanıda etkiliyor güzel koku kadınların ve erkeklerin hoşuna gidiyor.

dior savage elixir baya iyi tavsiye ederim ayrı olarak kullanıyorum kışlık parfüm zaten . küçük ve kapalı alanlarda bayar. tam yağmur çiğselemesiyle birlikte iyi gidiyo koku .

Geri