ijustfaruk
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Okuman yok mu?Hacı Para 180 Gün Sonra Çekiliyorsa Ne Gerek Var
Okuman yok mu?Hacı Para 180 Gün Sonra Çekiliyorsa Ne Gerek Var
Senin varmı acaba akbank herkeste yokOkuman yok mu?
uçak moduna alın telefonu sonra bir daha deneyin, düzelirtelefona kod mesajı gelmiyor ki yoğunluktan mı acaba
Hocam nasil coil olarak cekcezhocam coın olarak cekmen lazım dur bakayım bı nasıl yapıstım
Akbank hesabına girip aramalar kısmında kripto işlemeleri yazıp paribu olanı seç ordan sonrası ödeme miktarı falan başka bisey yapmana gerek yok bana 2dk da geldiHocam nasil coil olarak cekcez
Cekim talebiniz bakiyenizden fazla diyor birde paribuda tl olarak duruyor paramAkbank hesabına girip aramalar kısmında kripto işlemeleri yazıp paribu olanı seç ordan sonrası ödeme miktarı falan başka bisey yapmana gerek yok bana 2dk da geldi
akbank hesabınız yenımıCekim talebiniz bakiyenizden fazla diyor birde paribuda tl olarak duruyor param
akbank hesabınız yenımı
ben parıbuya yenı uye olup o ekılde dun aksam yapmıstım parıbuya herhangı bır mıktar yatırmadım drek kendı verdıgı 500 tlyı o sekılde cektım ben
belkı 5-10 tl atarsanız yada daha az mıktar yanı 480-490 tl aktarmaya calısırsanız gonderebılır
Hocam olmuyorCevap için geç kalmış olabilirim. Akbank mobilde transfer/coin/paribu çekim işlemi yapınca direk geliyor. Paribudan göndermiyorsunuz.
bılemedımAlıntıyı görüntüle
Akbank hesabim yeni degil paribu yeni 500tl gorunuyor 200 bile cektirmiyor anlamadim ben