Alıntıyı görüntüle
Akbank hesabim yeni degil paribu yeni 500tl gorunuyor 200 bile cektirmiyor anlamadim ben
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam olmuyor
Konudaki sadece Akbanka çekiliyor yazısını okuyup şunları yazacak kadar aptalsan ağlamaya hakkın yokSenin varmı acaba akbank herkeste yok
para çekimi talep edip onaylıyorum hata veriyor "çekmek istediğin para tutarı kriptopara platformundaki hesabında bulunan paranın üzerinde diyor" nasıl çözerim bu durumu paribuda şuan var 500 tl ancak akbankta bu hatayı alıyorumParibu’ya AÇIKHAVA2024 koduyla üye olanlara 500 TL hediye - ParibuLog
6 Eylül - 31 Ekim 2024 tarihleri arasında Paribu’ya AÇIKHAVA2024 koduyla üye olan herkes 500 TL hediyenin sahibi oluyor.www.paribu.com
Ek olarak belirteyim, sadece Akbank hesabınıza çekebiliyorsunuz parayı.
Çekmek için Akbank uygulaması üzerinden:
Transfer ve ödeme > Kripto platform işlemleri > Paribu > Para çekimi talep et
Nasıl yani para yatırmadan herhangi coin vs aldığımızda 1 ocakta çekebilecek miyiz parayıArkadaşlar maalesef fixlenmiş gözüküyor, başka bankaları da deneyebilirsiniz veya az bir miktar para atıp 1 ocakta parayı çekebilirsiniz. Önerim herhangi bir şeyden 500 TL'lik kadar almanız.
hesaba ne kadar atarsam hepsini çekerimArkadaşlar maalesef fixlenmiş gözüküyor, başka bankaları da deneyebilirsiniz veya az bir miktar para atıp 1 ocakta parayı çekebilirsiniz. Önerim herhangi bir şeyden 500 TL'lik kadar almanız.
Bende merak ediyorum bunu. Ton coin alıp tg cüzdana aktarabilir miyiz acaba.kripto para ya çevirip başka hesaplara aktralıyor mu deneyen var mı
Ben parayı phantoma atmayı denedim olmadıkripto para ya çevirip başka hesaplara aktralıyor mu deneyen var mı
Okuman yok mu?
Akbanka çekilmiyor Ayrıca Böyle KonuşamassınKonudaki sadece Akbanka çekiliyor yazısını okuyup şunları yazacak kadar aptalsan ağlamaya hakkın yok
Uyarı Yemişsin zatenKonudaki sadece Akbanka çekiliyor yazısını okuyup şunları yazacak kadar aptalsan ağlamaya hakkın yok