dermataloga gidip tedavi sürecini beraber konuşun açık yara gündelik hayattada sürekli kullandıgın bir uzuvun parmak haliyle denk gelicek herhangi bir kötü enfeksiyon sonucu nereye gider tahmin edemezsin en yakın zamanda doktora görün şakaya gelmez bu tarz şeylerSiğil vardı parmağımın ucunda geçen çarsamba cildiyeye gittim dondurdu simdide söküldü ve baya bi deri gitti ve kötü gözüküyor parmağım ne zamana eskisi gibi olur ve deri cıkar
Doktor fucidin verdi enfeksiyon için geceleri onu sürüyorumdermataloga gidip tedavi sürecini beraber konuşun açık yara gündelik hayattada sürekli kullandıgın bir uzuvun parmak haliyle denk gelicek herhangi bir kötü enfeksiyon sonucu nereye gider tahmin edemezsin en yakın zamanda doktora görün şakaya gelmez bu tarz
Nasıl yanine zaman düzelir bilmem ama orası öyle kalmaz
enfeksiyon kapma riski varDoktor fucidin verdi enfeksiyon için geceleri onu sürüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl yani
Enfeksiyon merhemini geceleri sürsem gündüz yara açık kalsa kaparmı enfeksiyonenfeksiyon kapma riski var
Hocam bende de var işlem hakkımda biraz bilgi verir misiniz nasıl yaptı acaba acı falan oldu muSiğil vardı parmağımın ucunda geçen çarsamba cildiyeye gittim dondurdu simdide söküldü ve baya bi deri gitti ve kötü gözüküyor parmağım ne zamana eskisi gibi olur ve deri cıkar
Cildiyeye git azot gazı sıkıyor ilk 3 4 saat ben acıdan duramadım ama aksama geciyor ağrısı birkaç gün içinde kendiliğinden gidiyor kriyoterapi diye yaz araştırır öğrenirsinHocam bende de var işlem hakkımda biraz bilgi verir misiniz nasıl yaptı acaba acı falan oldu mu
Teşekkür ederim hocamCildiyeye git azot gazı sıkıyor ilk 3 4 saat ben acıdan duramadım ama aksama geciyor ağrısı birkaç gün içinde kendiliğinden gidiyor kriyoterapi diye yaz araştırır öğrenirsin
Batikon olurmuSARGI bezi varsa orayı kapat mikrop kapmamas için bi de tenditryout sur en aziından mikrop varsa alır