- Reaksiyon skoru
- 804
Prime da geçerli değil. Normal hesapta geçerliParolapara amazonda geçerlimidir
Prime da geçerli değil. Normal hesapta geçerliParolapara amazonda geçerlimidir
Benim normal hesap bazı arkadaşlar geçerli değil diyor anlamadimPrime da geçerli değil. Normal hesapta geçerli
Prime hesabımda geçmedi normal hesapta denedim geçti bendeBenim normal hesap bazı arkadaşlar geçerli değil diyor anlamadim
Aferin Arda!Bu konu kilitlenmezse akakceye girip her bir ürünü -400 tl başlığa yazarak tek tek konu açıyorum o zaman sıktı artık
Haklı falan değil sen doğrusun abi üzülmeHaklısın kral
Epic gamese parolapara sanalkarımı girince geçersiz kart numarası diyor. Nasıl aldın sen bro ?Selam,
Parolapara Cashback kampanyası, Epic indirimleri ve Epic Cashback kampanyası birleşince çok iyi fiyatlara oyunlar alabiliyorsunuz!
Alıntıyı görüntüle
Örnekteki 3 oyun;
1878,99₺
-400₺ parolapara cashback
-375,80₺ epic games cashback
1.104,19₺ gibi bir fiyata alınabiliyor...
ya bu akrt troy diye geçersiz sayıyor kouyu açan arkadaş nasıl aldı acabaEpic gamese parolapara sanalkarımı girince geçersiz kart numarası diyor. Nasıl aldın sen bro ?
Aynen ben de aradım konuştum parolapara kart müşteri hizmetleriyle. Kartlar sadece troy kartmış. Master card kartlar sonradan eklenicek ama şu anlık sadece troy dedi.ya bu akrt troy diye geçersiz sayıyor kouyu açan arkadaş nasıl aldı acaba
Kullanacağım ama epic gameste kart bilgilerini girince kartı troy diye kullanamıyorum sanırım ne yapacagimSelam,
Parolapara Cashback kampanyası, Epic indirimleri ve Epic Cashback kampanyası birleşince çok iyi fiyatlara oyunlar alabiliyorsunuz!
Alıntıyı görüntüle
Örnekteki 3 oyun;
1878,99₺
-400₺ parolapara cashback
-375,80₺ epic games cashback
1.104,19₺ gibi bir fiyata alınabiliyor...