Parolapara + Iyzico ile kablosuz mouse önerisi

Parolapara ve iyzico uygulamalarını yükleyip kayıt oluyorsunuz. İkisine de kimlik doğrulaması yapıyorsunuz. sonrasında parolapara'dan bir sanal kart oluşturup içine para atıyorsunuz. Ödeme yapacakken iyzico ile öde'yi seçip kart bilgileri kısmına da parolapara sanal kartının bilgilerini giriyorsunuz.

İki kampanyada da %50 cashback var, 500tl iyzico, 400tl parolapara cashback veriyor. Fakat bu paraları banka hesabına tekrar aktarmak biraz zor diye biliyorum o yüzden o parayı tekrar alışverişlerde kullanmak en mantıklısı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam biraz daha koyup scyrox v6 almaya karar verdim bu iki kampanyayı da kullanarak.
iyzico için kimlik dorğulaması gerekmiyor

bu hangi sitelerde geçerliydi
gaminggen pckolik wraith bunlar vardı en son

Bu iki kampanyayı kullanmadım. Sanırım birinden 500 birinden 400 veriyordu. Bu kampanyalarla birlikte yaklaşık 1000 lira kadar ekleyebilirim üzerine. Oyun oynamaya uygun bir mouse arıyorum.
Hocam nasıl kullana bilirim detaylı anlatırmısın fan alacağımda

Ödeme yönetmi olarak iyzico seçip Parolapara'dan açtığın sanal kartınla ödeme yapacaksın.
Parayı nereye atacağım

Ödeme yönetmi olarak iyzico seçip Parolapara'dan açtığın sanal kartınla ödeme yapacaksın.
Mesela 3 tane fan alacağım 1200 tl tutuyor ne kadarı geri gelecek

Parayı nereye atacağım

Mesela 3 tane fan alacağım 1200 tl tutuyor ne kadarı geri gelecek
Parayı parolaparaya atacaksın. iki kampanya da %50 cashback veriyor (1000 liranın üzerindeyse alacağım şey) 900 lira cashback alıyorsun. 500ü iyzicoya gisiyor 400ü parolaparaya gidiyor. bugün son günü bu arada

Parayı parolaparaya atacaksın. iki kampanya da %50 cashback veriyor (1000 liranın üzerindeyse alacağım şey) 900 lira cashback alıyorsun. 500ü iyzicoya gisiyor 400ü parolaparaya gidiyor. bugün son günü bu arada
İyzicodaki parayı çekebiliyomuyum

Hocam 2 tane alacağım fan 800 ediyor 1000 olması içi ekleyeck 200 tl lik bir önerin var mıdır

Son düzenleme:
İyzicodaki parayı çekebiliyomuyum

Hocam 2 tane alacağım fan 800 ediyor 1000 olması içi ekleyeck 200 tl lik bir önerin var mıdır
Neye ihtiyacın varsa ondan al hocam.

İyzicodan çekemiyorsun hayır. İstanbul karta falan atılıyormuş sanırım tam bilmiyorum.

İyzicodan çekemiyorsun hayır. İstanbul karta falan atılıyormuş sanırım tam bilmiyorum.
Parolparayla kolayca çekebilirmiyim

Peki içerdeki parayı harcayabilirmiyim iyzicoya atmadan

Geri