- Konu Sahibi Konu Sahibi
İyziconun uygulamasında yazıyor bayağı bir site var.bu hangi sitelerde geçerliydi
İyziconun uygulamasında yazıyor bayağı bir site var.bu hangi sitelerde geçerliydi
iyzico için kimlik dorğulaması gerekmiyorParolapara ve iyzico uygulamalarını yükleyip kayıt oluyorsunuz. İkisine de kimlik doğrulaması yapıyorsunuz. sonrasında parolapara'dan bir sanal kart oluşturup içine para atıyorsunuz. Ödeme yapacakken iyzico ile öde'yi seçip kart bilgileri kısmına da parolapara sanal kartının bilgilerini giriyorsunuz.
İki kampanyada da %50 cashback var, 500tl iyzico, 400tl parolapara cashback veriyor. Fakat bu paraları banka hesabına tekrar aktarmak biraz zor diye biliyorum o yüzden o parayı tekrar alışverişlerde kullanmak en mantıklısı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam biraz daha koyup scyrox v6 almaya karar verdim bu iki kampanyayı da kullanarak.
gaminggen pckolik wraith bunlar vardı en sonbu hangi sitelerde geçerliydi
Hocam nasıl kullana bilirim detaylı anlatırmısın fan alacağımdaBu iki kampanyayı kullanmadım. Sanırım birinden 500 birinden 400 veriyordu. Bu kampanyalarla birlikte yaklaşık 1000 lira kadar ekleyebilirim üzerine. Oyun oynamaya uygun bir mouse arıyorum.
Ödeme yönetmi olarak iyzico seçip Parolapara'dan açtığın sanal kartınla ödeme yapacaksın.Hocam nasıl kullana bilirim detaylı anlatırmısın fan alacağımda
Parayı nereye atacağımÖdeme yönetmi olarak iyzico seçip Parolapara'dan açtığın sanal kartınla ödeme yapacaksın.
Mesela 3 tane fan alacağım 1200 tl tutuyor ne kadarı geri gelecekÖdeme yönetmi olarak iyzico seçip Parolapara'dan açtığın sanal kartınla ödeme yapacaksın.
Parayı parolaparaya atacaksın. iki kampanya da %50 cashback veriyor (1000 liranın üzerindeyse alacağım şey) 900 lira cashback alıyorsun. 500ü iyzicoya gisiyor 400ü parolaparaya gidiyor. bugün son günü bu aradaParayı nereye atacağım
Mesela 3 tane fan alacağım 1200 tl tutuyor ne kadarı geri gelecek
İyzicodaki parayı çekebiliyomuyumParayı parolaparaya atacaksın. iki kampanya da %50 cashback veriyor (1000 liranın üzerindeyse alacağım şey) 900 lira cashback alıyorsun. 500ü iyzicoya gisiyor 400ü parolaparaya gidiyor. bugün son günü bu arada
Hocam 2 tane alacağım fan 800 ediyor 1000 olması içi ekleyeck 200 tl lik bir önerin var mıdırParayı parolaparaya atacaksın. iki kampanya da %50 cashback veriyor (1000 liranın üzerindeyse alacağım şey) 900 lira cashback alıyorsun. 500ü iyzicoya gisiyor 400ü parolaparaya gidiyor. bugün son günü bu arada
Neye ihtiyacın varsa ondan al hocam.İyzicodaki parayı çekebiliyomuyum
Hocam 2 tane alacağım fan 800 ediyor 1000 olması içi ekleyeck 200 tl lik bir önerin var mıdır
Parolparayla kolayca çekebilirmiyimNeye ihtiyacın varsa ondan al hocam.
İyzicodan çekemiyorsun hayır. İstanbul karta falan atılıyormuş sanırım tam bilmiyorum.
Peki içerdeki parayı harcayabilirmiyim iyzicoya atmadanNeye ihtiyacın varsa ondan al hocam.
İyzicodan çekemiyorsun hayır. İstanbul karta falan atılıyormuş sanırım tam bilmiyorum.
Evet parolaparadan banka hesabına çekebilirsin.Parolparayla kolayca çekebilirmiyim
Harcayabilirsin istediğin yerde.Peki içerdeki parayı harcayabilirmiyim iyzicoya atmadan