ne kadara geliyor ve nasıl yapılıyor hocam ikisi bir oluyor mu.ama n11 de çok daha ucuz iyzico için değmez gaming gen https://www.n11.com/urun/kingston-b...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
parolaparayı kullan yeterli.
hocam ramin 2x8 2x16 yapmaya çalışıyorum.![]()
CORSAIR Vengeance LPX 16GB (2×8) 3200MHz DDR4 Ram
VENGEANCE LPX bellek, yüksek performanslı hız aşırtma için tasarlanmıştır. Isı yayıcı, daha hızlı ısı dağılımı için saf alüminyumdan yapılmıştır.www.gaming.gen.tr
çift modül
attığım ram 400 tl ucuza geliyor işte parolaparayla 779 tlne kadara geliyor.
hocam ramin 2x8 2x16 yapmaya çalışıyorum.
m.n11.com
iyi bir fiyata denk geliyor yani değil mi hocam piyasayı bilmiyorum.Nasıl yapılıyor bu etkinlik para hemen geliyor mu ve kendi banka hesabımaza çekebiliyor muyuz ?attığım ram 400 tl ucuza geliyor işte parolaparayla 779 tl
Ne kadar oluyor hocam kampanya ile hakim değilim.durum öyleyse bu daha mantıklı
Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
iyi bir fiyata denk geliyor yani değil mi hocam piyasayı bilmiyorum.Nasıl yapılıyor bu etkinlik para hemen geliyor mu ve kendi banka hesabımaza çekebiliyor muyuz ?
Hocalarım sistemimde şu anda 2x8 GB RAM takılı, ancak anakartımda başka slot olmadığı için 2x16 GB'a yükseltmek istiyorum. Sistemi özellikle oyun için kullanıyorum ve bu yükseltmeyi en uygun maliyetle yapmaya çalışıyorum. 2x16 GB'a geçersem, elimdeki RAM'leri satmayı düşünüyorum. Ayrıca fazla kullanmadığım AMD Ryzen 5600 stok soğutucum da var (temiz durumda), onu da satabilirim. Bu parçaları satarak RAM alımını daha uygun hale getirebilir miyim? Sizce ikinci RAM modülünü ucuza almak için indirim beklemeli miyim yoksa ikinci el mi tercih etmeliyim?
Kullandığım RAM 2x8: Corsair Vengeance LPX 8 GB 3200MHz CL16 DDR4 bulk kutusuz RAM (CM4x8GD3200C16k2e)
Ne kadar oluyor hocam kampanya ile hakim değilim
m.n11.com
benim ramle aynısı alamam çünkü takacak slot yok piyasayı ve ürünleri bilmediğim için sordum hocam hangisi iyi derseniz onun siparişini geçeceğim parolpara referans varsa alabilirim özelden.kardeşim sende takılı olan neyse aynısını al o zaman
ne var senin ram?
paralapara dün üye oldum sabah hava soğutucu aldım eğer öyle referans felan işine yariyorsa vereyim benim isim bitti paraloparaylabenim ramle aynısı alamam çünkü takacak slot yok piyasayı ve ürünleri bilmediğim için sordum hocam hangisi iyi derseniz onun siparişini geçeceğim parolpara referans varsa alabilirim özelden.