Parolapara + iyzico Kampanyası ile ram önerisi

Vaga

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
142
Arkadaşlar, bu kampanyayla DDR4 1x16 GB RAM almak istiyorum, öneriniz var mı?

ama n11 de çok daha ucuz iyzico için değmez gaming gen https://www.n11.com/urun/kingston-b...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

parolaparayı kullan yeterli.
ne kadara geliyor ve nasıl yapılıyor hocam ikisi bir oluyor mu.

çift modül
hocam ramin 2x8 2x16 yapmaya çalışıyorum.

ne kadara geliyor.

hocam ramin 2x8 2x16 yapmaya çalışıyorum.
attığım ram 400 tl ucuza geliyor işte parolaparayla 779 tl

İyzico kampanya detaylarında gaming gen yok artık. Hatta neredeyse düzgün hiçbir site kalmamış. İlk alışveriş 300₺ cashbackden bahsediyorsanız eğer. %10 luk indirim duruyor sadece.

parolpara galiba 500 tl cashbak veriyor 700 liralık alısveris yaptım 500 cashbak verdi bir kac kisiye daha 500 vermisler

attığım ram 400 tl ucuza geliyor işte parolaparayla 779 tl
iyi bir fiyata denk geliyor yani değil mi hocam piyasayı bilmiyorum.Nasıl yapılıyor bu etkinlik para hemen geliyor mu ve kendi banka hesabımaza çekebiliyor muyuz ?

Hocalarım sistemimde şu anda 2x8 GB RAM takılı, ancak anakartımda başka slot olmadığı için 2x16 GB'a yükseltmek istiyorum. Sistemi özellikle oyun için kullanıyorum ve bu yükseltmeyi en uygun maliyetle yapmaya çalışıyorum. 2x16 GB'a geçersem, elimdeki RAM'leri satmayı düşünüyorum. Ayrıca fazla kullanmadığım AMD Ryzen 5600 stok soğutucum da var (temiz durumda), onu da satabilirim. Bu parçaları satarak RAM alımını daha uygun hale getirebilir miyim? Sizce ikinci RAM modülünü ucuza almak için indirim beklemeli miyim yoksa ikinci el mi tercih etmeliyim?
Kullandığım RAM 2x8: Corsair Vengeance LPX 8 GB 3200MHz CL16 DDR4 bulk kutusuz RAM (CM4x8GD3200C16k2e)

durum öyleyse bu daha mantıklı

Ne kadar oluyor hocam kampanya ile hakim değilim.

iyi bir fiyata denk geliyor yani değil mi hocam piyasayı bilmiyorum.Nasıl yapılıyor bu etkinlik para hemen geliyor mu ve kendi banka hesabımaza çekebiliyor muyuz ?

Hocalarım sistemimde şu anda 2x8 GB RAM takılı, ancak anakartımda başka slot olmadığı için 2x16 GB'a yükseltmek istiyorum. Sistemi özellikle oyun için kullanıyorum ve bu yükseltmeyi en uygun maliyetle yapmaya çalışıyorum. 2x16 GB'a geçersem, elimdeki RAM'leri satmayı düşünüyorum. Ayrıca fazla kullanmadığım AMD Ryzen 5600 stok soğutucum da var (temiz durumda), onu da satabilirim. Bu parçaları satarak RAM alımını daha uygun hale getirebilir miyim? Sizce ikinci RAM modülünü ucuza almak için indirim beklemeli miyim yoksa ikinci el mi tercih etmeliyim?
Kullandığım RAM 2x8: Corsair Vengeance LPX 8 GB 3200MHz CL16 DDR4 bulk kutusuz RAM (CM4x8GD3200C16k2e)

Ne kadar oluyor hocam kampanya ile hakim değilim

2x 16

kardeşim sende takılı olan neyse aynısını al o zaman

ne var senin ram?
benim ramle aynısı alamam çünkü takacak slot yok piyasayı ve ürünleri bilmediğim için sordum hocam hangisi iyi derseniz onun siparişini geçeceğim parolpara referans varsa alabilirim özelden.

benim ramle aynısı alamam çünkü takacak slot yok piyasayı ve ürünleri bilmediğim için sordum hocam hangisi iyi derseniz onun siparişini geçeceğim parolpara referans varsa alabilirim özelden.
paralapara dün üye oldum sabah hava soğutucu aldım eğer öyle referans felan işine yariyorsa vereyim benim isim bitti paraloparayla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,870
Üyeler
192,534
Son üye
ZenGratas
Geri