Neler Yeni

pasaport kayıtlı telefonun kaydı silinir mi

Brayden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
tayyip aydın
ikinci el bir telefon aldım eski usul pasaport kayıtlı e devletten kontrol ettirdiğimde de kayıtlı görünüyor bu kayıt silinir mi kayıt eden kişi tarafından 2019 da kayıt edilmiş

Meeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Mustafa ege
İlgilendiği Kategoriler
Fh4
Kayıtlı olan telefonu neden sildiriyorsun ki? Tekrardan yurt dışı cihazı olur. Belli bir süre sonra (6 ay herhalde) kapanır şebeke çekmez.

keeemk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kerem Kaya
kayıt silinmesine gerek yok 2 yıl geçtikten sonra yani 2022 kayıtlı gözüken bir cihaz 2025 ocak ayında zaten genel kullanıma acılıyor diye biliyorum yani senin üzerine kayıtlıysa 3 yıl sonra başka hat da takılabilir oluyor.

Brayden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
tayyip aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kayıtlı olan telefonu neden sildiriyorsun ki? Tekrardan yurt dışı cihazı olur. Belli bir süre sonra (6 ay herhalde) kapanır şebeke çekmez.
kaydı ben yapmadım yani kaydı yapan kişi silebilir mi diyorum canı sıkıldı mesela sildi
Mesaj otomatik birleştirildi:

kayıt silinmesine gerek yok 2 yıl geçtikten sonra yani 2022 kayıtlı gözüken bir cihaz 2025 ocak ayında zaten genel kullanıma acılıyor diye biliyorum yani senin üzerine kayıtlıysa 3 yıl sonra başka hat da takılabilir oluyor.
kullanılabilirlik ve süreyi sormuyorum hocam telefon zaten kayıtlı eski usul kayıt ettiren adam kendi e devletine girip bu kayıt ettirdiği telefonu itlik olsun diye silebilir mi 4-5 sene sonra

yenigeldim

80+ Silver
kaydı isterse silebilir. 3 yıl içinde yeni bir cihaz kaydedecekse bunu iptal ettirir. yenisine geçirir, tekrar ödemesini yapar. 2019 cihazı iptal ettirmesinin ona bir faydası olmaz. zaten kayıt hakkı var. ama 3 yıl geçen cihazı sildirme yoktur tahmin ediyorum ki. özetle bir şey olmaz.

Brayden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
tayyip aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kaydı isterse silebilir. 3 yıl içinde yeni bir cihaz kaydedecekse bunu iptal ettirir. yenisine geçirir, tekrar ödemesini yapar. 2019 cihazı iptal ettirmesinin ona bir faydası olmaz. zaten kayıt hakkı var. ama 3 yıl geçen cihazı sildirme yoktur tahmin ediyorum ki. özetle bir şey olmaz.
umarım olmaz teşekkür ederim cevabın için

Top Bottom