Pasif Gelir Elde Etmek İstiyorum

Mantıklı. Ama bilgisayarsız kalırsın öyle de. Hem PC kullanayım hem mining yapayım dersen de çok uğraştırır. Sen bilirsin çok bilgisayar kullanmıyorum zaten diyorsan yapılabilir.
nasıl yani perfromansı düşürüyormu diyelim mining yaptım aylık 600-700 tl gibi gözüküyor yılda 7000 tl eder zararlı gibi tam anlayamadım

Merhaba 9.sınıfım ve pasif gelir elde etmek istiyorum pasif gelir için ne yapmalıyım?
analiz yapmayı öğren coinler hakkında yararlı kanalları vs. takip et .
kenardada mesela 1k paran varsa 1k yı katlamaya çalışma 100 TL yi katlamaya calıs eğer istersen kazanırsın bişeyler

analiz yapmayı öğren coinler hakkında yararlı kanalları vs. takip et .
kenardada mesela 1k paran varsa 1k yı katlamaya çalışma 100 TL yi katlamaya calıs eğer istersen kazanırsın bişeyler
teşekkürler hocam 100 tl bitcoin ilemi?100 tl katlama oluyorsa sıkıntı olmaz

nasıl yani perfromansı düşürüyormu diyelim mining yaptım aylık 600-700 TL gibi gözüküyor yılda 7000 TL eder zararlı gibi tam anlayamadım
Mining yapacaksan o bilgisayar komple mining yapacak en fazla haftada bir falan kullanacaksın sistemi. Her gün bilgisayara bakarım diyen biriysen mining çileli bir işe dönüşebiliyor 😀

Bizzat denedim oradan biliyorum.

ama ödedigi burslar sonra ben ödemem gerekmiyormu zaten aile durumu olarak degil sıkıntı her ay cebimde 500-600 yılda 6k-7k para eder o parayla 1 sistem alıp 2 pc mining yapıp öyle devam etmek
burs için geri ödeme yok yoksa 5. sınıfta burs alan adam 12. sınıf sonundag*tünü bırakmak zorunda kalır masaya valla

nasıl yani perfromansı düşürüyormu diyelim mining yaptım aylık 600-700 TL gibi gözüküyor yılda 7000 TL eder zararlı gibi tam anlayamadım
Bu işin bir de elektrik parası var. Üzer seni tek 2060.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Düzgün OC ve UV ayarlarıyla günde yaklaşık 2$ verir kart. Elektrik faturasına da ayda +100TL etki eder yaklaşık. Ona göre hesaplarsın.
Bence pek gelir elde edemez gibi. Ayrıca bu dönemde ekran kartı bulmak imkansız hiç riske atmaya gerek yok gibi.

Bence pek gelir elde edemez gibi. Ayrıca bu dönemde ekran kartı bulmak imkansız hiç riske atmaya gerek yok gibi.
haklısınız.ne deseniz dogru çok pahalı ekran kartları

Elektrik fiyatını çıkınca kalan ayda 550TL civarı gelir hiç fena değil bence.

Ama ekran kartı konusunda haklısınız. Sıfır RTX 2060 lar baya pahalı şu aralar.

Merhaba 9.sınıfım ve pasif gelir elde etmek istiyorum pasif gelir için ne yapmalıyım?
1637611012826.png

Geri