Path of Exile 2 Türkçe oynama yolu yok mu?

qksthere

80+
Reaksiyon skoru
51
Şuan bedava, denemek istiyorum ama bir sürü değişik ve üst düzey ingilizce kelime var, oyunun yarısını anlayamıyorum. Türkçe yama vb. düşündüm ama oyun online ve multiplayer olduğu için ban riski beni korkuttu. İnternette de bir videoda gördüğümde adam bir oyun vpn uygulamasının translate özelliğiyle oynuyordu ama o da 3. parti sayılır mı diye düşündüm. Bu 2 günlük bedava süresinde güvenli şekilde Türkçe deneyimlemem mümkün değil mi?

Şuan bedava, denemek istiyorum ama bir sürü değişik ve üst düzey ingilizce kelime var, oyunun yarısını anlayamıyorum. Türkçe yama vb. düşündüm ama oyun online ve multiplayer olduğu için ban riski beni korkuttu. İnternette de bir videoda gördüğümde adam bir oyun vpn uygulamasının translate özelliğiyle oynuyordu ama o da 3. parti sayılır mı diye düşündüm. Bu 2 günlük bedava süresinde güvenli şekilde Türkçe deneyimlemem mümkün değil mi?
Türkçe oynamaman daha hayrına olur. Ticaretini yapamazsın yoksa. Ticaret yapamayınca da ilerleyemezsin hocam.

Türkçe oynamaman daha hayrına olur. Ticaretini yapamazsın yoksa. Ticaret yapamayınca da ilerleyemezsin hocam.
Oyunun orijinal olarak İngilizce olduğunu biliyorum ama büyük kısmını anlamıyorum ya da zorlanıyorum. Yapacak bir şey yok sanırım. Belki Diablo 4'e bakarım onda Türkçe desteği varmış.

Oyunun orijinal olarak İngilizce olduğunu biliyorum ama büyük kısmını anlamıyorum ya da zorlanıyorum. Yapacak bir şey yok sanırım. Belki Diablo 4'e bakarım onda Türkçe desteği varmış.
Evet hem Türkçe hem de D4'ün hikayesi çok güzel hocam.
Fena bire lore var.
Serinin diğer oyunları Türkçe değil ama nette detaylı anlatanlar var hikayeyi.
ChatGPT bile ilk oyundan itibaren lore'u güzel anlatabiliyor 🫠

Bu kısa süre içerisinde poe yi tam anlamıyla çözmeniz türkçe olsa da zor diablo ile devam etmeniz daha iyi olur

Bu kısa süre içerisinde poe yi tam anlamıyla çözmeniz türkçe olsa da zor diablo ile devam etmeniz daha iyi olur
Evet hem Türkçe hem de D4'ün hikayesi çok güzel hocam.
Fena bire lore var.
Serinin diğer oyunları Türkçe değil ama nette detaylı anlatanlar var hikayeyi.
ChatGPT bile ilk oyundan itibaren lore'u güzel anlatabiliyor 🫠
D4 50 dolarmış. Gerçekten çok tuzlu, en indirimli hali bile 1000 TL civarı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türkiye şartlarında oyun oynayamayacağız sanırım bu gidişle.

Steam değil de Battle.net üzerinden indirimlerde çok uyguna geliyor hocam.
Şuan bir indirim var mı bilmiyorum.
Game pass üzerinden de oynayabilirsiniz 200 liraya. yeni gelen DLC paketi olmayacak maalesef ama denemiş olursunuz ve alırsınız belki inidirmle.

Game pass üzerinden de oynayabilirsiniz 200 liraya. yeni gelen DLC paketi olmayacak maalesef ama denemiş olursunuz ve alırsınız belki inidirmle.
Çok teşekkürler inceleyeceğim.

Path of exile çok güzel bir oyun ve diablo gibi ana olayı hikaye asla değil dolayısıyla oyun içinde bulunan ingilizce öğeler hiç sorun yaşatmaz. Oyunu öğrenmeniz için video izlemeniz lazım araştırmanız lazım. Parasına değer ama 2 3 günde de olacak iş değil

Path of exile çok güzel bir oyun ve diablo gibi ana olayı hikaye asla değil dolayısıyla oyun içinde bulunan ingilizce öğeler hiç sorun yaşatmaz. Oyunu öğrenmeniz için video izlemeniz lazım araştırmanız lazım. Parasına değer ama 2 3 günde de olacak iş değil
Ana olayı hikaye derken neyi kastediyorsunuz? Açar mısınız?

Ana olayı hikaye derken neyi kastediyorsunuz? Açar mısınız?
Yıllardır path of exile oynuyorum hiçbir yeni gelen sezonda da hikayesini umursadığımı hatırlamıyorum. Path of exile oynuyorsan oyun stilini sevdiğin için oynaman gerek hikayeyi umursarsan eğer diablo da olduğu gibi dolu dolu bir hikaye eline alamazsın

Baktım ve aralarında 700 TL'den fazla fark var. Bunu fark ettiğim iyi oldu.

Steam:
1756639866136.webp

1756639880127.webp

Battle.net:
1756639891331.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,816
Üyeler
184,056