bu patriotun dram yerine hmbsi varmış benden daha bilgili insanlara sorsan daha iyi ama benim bildiğim kadarıyla hmb li ssdler boot için uygun oluyor istersen bi konu falan aç reddite sorbende m2 ssd var 500lük ona bi türlü format atılmıyor kaç yıldır 240 sata ssd ile kullanıyorum
aynı fiyata daha iyisini göster o halde.okuma yazma değerleri ideal mi? Çöp ve ötesi.
bugün 6000 e alcaktım buda benzer ise 2500 fazla vermeye gerek yok yabu patriotun dram yerine hmbsi varmış benden daha bilgili insanlara sorsan daha iyi ama benim bildiğim kadarıyla hmb li ssdler boot için uygun oluyor istersen bi konu falan aç reddite sor
sata ssd den 3 kat hızlı gayet yeterliokuma yazma değerleri ideal mi? Çöp ve ötesi.
Dram yok ama HMB var oda sistem Ram önbellek olarak kullanıp DRAM varmış gibi çalışmasını sağlıyor tabii ki DRAM yerini tutmaz ama Hİç olmamasından iyidir.Hemen yazim, Dram var midurr?
2 yıl 1tb dramsiz patriot ssd kullandim Total açılma kapanma sayısı 26bin okuma yazma oranları da buna yakın şuan Samsung 980pro dramli 7k okuma olanı kullanıyorum oyun ve Windows olarak iki ssd arasinda hiç bir fark yaşamadım render yazılımcı filan değilseniz dram ve yüksek okuma yazma olanlara para baymanıza gerek yok
Yazılımda okadar yüksek istemez zaten grafikçi degilse2 yıl 1tb dramsiz patriot ssd kullandim Total açılma kapanma sayısı 26bin okuma yazma oranları da buna yakın şuan Samsung 980pro dramli 7k okuma olanı kullanıyorum oyun ve Windows olarak iki ssd arasinda hiç bir fark yaşamadım render yazılımcı filan değilseniz dram ve yüksek okuma yazma olanlara para baymanıza gerek yok
KesinlikleYazılımda okadar yüksek istemez zaten grafikçi degilse
alınırMac mini m4 aldım bugün harici ssd arıyordum. Alınır mı arkadaşlar ?
bende şuan hepsiburada indirime ile 3400 geliyor samsung falan 7000 mecbur bunu alcazSadece oyun yüklemek için 2. m2 olarak almayı düşünüyorum nv3 2tb yerine alınır mı? hızı düşük oyunlarda sorun yaratır mı?