Aldım dostum umarımKaçırma dua edersin...
Dram mevcut mu
Anladım ama arkadaş öyle bir atmış ki sanki alma der gibi! Önemli olan şu aslında 2TB kapasiteye sahip bir M2 SSD en azından 4200 veya 4500 TL' ye mal olacaktı. Hızları yazdığı gibi verirse 10 numara ben sadece depolama olarak kullanacağım bu ürünü. Geldiğinde testlerini de paylaşırım. Üzmez umarım.Cevabı verdim ben üst mesajlarımda.. Tabi var mı cevabını bu kadar büyük boyutlu şekilde değil!
Bu 2 SSd ile toplam 11 SSD oldu. Yaparız bir inceleme...Anladım ama arkadaş öyle bir atmış ki sanki alma der gibi! Önemli olan şu aslında 2TB kapasiteye sahip bir M2 SSD en azından 4200 veya 4500 TL' ye mal olacaktı. Hızları yazdığı gibi verirse 10 numara ben sadece depolama olarak kullanacağım bu ürünü. Geldiğinde testlerini de paylaşırım. Üzmez umarım.
Sizde @Mitra yaparsınız belki hem ilk olur TR de inceleme hiçbir forumda yok neredeyse.
Bu 2 SSd ile toplam 11 SSD oldu. Yaparız bir inceleme...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu 2 SSd ile toplam 11 SSD oldu. Yaparız bir inceleme...
Anladım hocam Alman filmleri değildir umarım. Yoksa bir site yöneticisi misiniz?Depolama amaçlı. Film arşivi var...
İyi bir özellikmiş.
Bizde ırkçılık yok her tür var... Kişisel merak ticari amaçlı değil dolayısıyla bir site yöneticisi değilim.Anladım hocam Alman filmleri değildir umarım. Yoksa bir site yöneticisi misiniz?
İyi bir özellikmiş.