Hocam eğer satmak isteyen varsa alabilirimBenimkiler de geldi...
Daha üst modelini gen4 olanını satıyorum 3500tl sıfır kutu ekim 2025e kadar garantili amazondan alınma.Hocam eğer satmak isteyen varsa alabilirim
Anakartının ikinci M2 slotu PCI 2.0 X4 modunda çalışıyor. Teorik olarak en fazla 2 GB/s alırsın. Yani aldığın hız normal. Eğer ilk M2 slotuna takmış olsaydın ssd'nin gerçek hızını alırdın. Gerçek hızı bu. 42 Derece üstüne de çıkmadı.Arkadaşlar ilk denmemde 1.6GB/s aldım okuma Aynı oranda da yani 1.5 - 1.6GB/s 'de yazma!
Bunlar kötü değerler.
Lakin 2.M2 slotuna taktım acaba Anakart mı kısıt koyuyor bilemedim. İİerleyen günlerde CrystalDiskMark sonuçları ile paylaşırım. Biraz üzdü be aga...
Sizde durum nedir.
Ayrıca 2.M2 Slotuna taktım diye mi? Kısıt koydu? Bilen varsa eklesin.
Anakart Model: MSI MORTAR MAX B450M
İkisinin de kutusundan çıkarttım ama birini PC'ye taktım. Diğeri dışarıda böyle duruyor. Bu şekilde istersen verebilirim. 4 slotlu genişleme kartımın 3 slotu çalışıyor, bu yüzden diğer Patriot boşa çıktı.Hocam eğer satmak isteyen varsa alabilirim
Anladım hocam zaten bende öyle düşünmüştüm. Neyse ki hangi marka M2 SSD almış olsam bile yine aynı hızları alacaktım.Anakartının ikinci M2 slotu PCI 2.0 X4 modunda çalışıyor. Teorik olarak en fazla 2 GB/s alırsın. Yani aldığın hız normal. Eğer ilk M2 slotuna takmış olsaydın ssd'nin gerçek hızını alırdın. Gerçek hızı bu. 42 Derece üstüne de çıkmadı.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
İkisinin de kutusundan çıkarttım ama birini PC'ye taktım. Diğeri dışarıda böyle duruyor. Bu şekilde istersen verebilirim. 4 slotlu genişleme kartımın 3 slotu çalışıyor, bu yüzden diğer Patriot boşa çıktı.
Anladım hocam zaten bende öyle düşünmüştüm. Neyse ki hangi marka M2 SSD almış olsam bile yine aynı hızları alacaktım.
Teorik olarak sadece depolama i.in kullanacağımdan 1.6GB/s de iyi yapacak bir şey yok.
Arkadaşım bakalım 3.699 TL 'nin altına düşecek mi? Zannetmiyorum.Apacer AP2TBAS2280P4UPRO-1 2TB 3500/3000 MB/s M.2 PCIe Gen3x4 SSD Disk - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
@Mitra is loading.....
3.799 fena değil. stok 4 kalmış hatta.Arkadaşım bakalım 3.699 TL 'nin altına düşecek mi? Zannetmiyorum.
Evet kesinlikle makul fiyat Bu SSD'de iyimiş.3.799
3.799 fena değil. stok 4 kalmış hatta.
Bu Apacer geçen haftaki Patriot'a göre çok hızlı tükendi. Patriot'da bir kaç kez stok yenilemesi yaptılar ama. Apacer'in hızları Patriot'a göre daha iyi ve üzerinde pasif ince soğutma bloğu var. Dediğin gibi çok iyi fiyat. alan olduysa performansını merak ettim.3.799
3.799 fena değil. stok 4 kalmış hatta.
Yani Patriot ' ta bence kötü değil ama bu hız konusunda bir tık önde gibi duruyor kafa kafaya denebilir.Bu Apacer geçen haftaki Patriot'a göre çok hızlı tükendi. Patriot'da bir kaç kez stok yenilemesi yaptılar ama. Apacer'in hızları Patriot'a göre daha iyi ve üzerinde pasif ince soğutma bloğu var. Dediğin gibi çok iyi fiyat. alan olduysa performansını merak ettim.