Patriot Ram Alınır mı?

Reaksiyon skoru
16
Merhaba,

Ekte ilettiğim Ramler muadillerine göre çok uygun güvenilir mi sizce? Bir de ben amd kullanıyorum expo almam şart mı? Bunları alayım mı? Teşekkür ederim.

Merhaba,

Ekte ilettiğim Ramler muadillerine göre çok uygun güvenilir mi sizce? Bir de ben amd kullanıyorum expo almam şart mı? Bunları alayım mı? Teşekkür ederim.

Pek güven vermedi bu kadar ucuz olamaz

Merhaba,

kesinlikle alınır benzer mhz de olan gskill ramler ile aynı hynix a çiipi kullanıyor yani aslında gskill ram alıyormuş gibi düşün sadece dışı farklı ve 7000 mhz olanı al en mantıklısı o
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pek güven vermedi bu kadar ucuz olamaz
hynxi a çip bro bu fiyatdaki en iyi ramler

• Beğen
Reaksiyonlar: TLPA
kesinlikle alınır benzer mhz de olan gskill ramler ile aynı hynix a çiipi kullanıyor yani aslında gskill ram alıyormuş gibi düşün sadece dışı farklı ve 7000 mhz olanı al en mantıklısı o
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hynxi a çip bro bu fiyatdaki en iyi ramler
7000 Mhz ile 7200 Mhz olan arasında ne gibi fark var peki? Neden 7000 Mhz önerdiniz? MSI MAG B650 Tomahawk anakart ve AMD 7800x3D ile kullanacağım nasipse.

Konu sahibi arkadaş, sonra ne yaptın cidden önemli bak. :D

bu ilanı bilemem ama patriot ram hem Laptop içinde hem PC'de kullandım sorun görmedim açıkçası fiyatları da fazla ucuz elbette bütçeniz varsa marka alın ama yoksa patriot fena degil

7000 Mhz ile 7200 Mhz olan arasında ne gibi fark var peki? Neden 7000 Mhz önerdiniz? MSI MAG B650 Tomahawk anakart ve AMD 7800x3D ile kullanacağım nasipse.

Konu sahibi arkadaş, sonra ne yaptın cidden önemli bak. :D
Şu yüzden 7000 mhz cl 32 7200 mhz cl 34 7400 olan cl 32 olsaydı almak mantıklı olurdu ikiside aynı performansı veriyor sadece sayılar daha yüksek

• Beğen
Reaksiyonlar: TLPA
Geri