Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Patriot VIPER 2x8GB RGB 4000Mhz DDR4 1540 TL Yurtdışı Amazon

Lexani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Hasan Solum
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Steam
https://steamcommunity.com/id/mrlexanii/
Facebook
hasansolum22
Discord
Lexani#6194

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

Lexani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Hasan Solum
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Steam
Facebook
hasansolum22
Discord
Lexani#6194

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

Lexani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Hasan Solum
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Steam
Facebook
hasansolum22
Discord
Lexani#6194
15 dene olursa bir günde alt timinglere uğraşırsın
16'da kaldı hocam. 15 yazıyorum BIOS'da fakat 16 açıldığında sonuç. 2 kere yazdım kaydettim çıkarken ama olsun. CL26'da imiş oto ayarda:oops:

marston

80+
Şimdi sonuç olarak b die mı, yapıştıralım mı
Kesin sonuç yok hocam, amazon geri iadesini güvendiğim için riske girdim aldım ben, elinde olan varsa forumda yazarsa öğreniriz baska bir forumda da okumuştum ayni ramlere sahip birisi b-die diye yazmış fakat alıp ta b-die çıkmazsa sıkıntı olur.

SadeceSeyf

80+ Gold

Lexani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Hasan Solum
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Steam
Facebook
hasansolum22
Discord
Lexani#6194
Kesin sonuç yok hocam, amazon geri iadesini güvendiğim için riske girdim aldım ben, elinde olan varsa forumda yazarsa öğreniriz baska bir forumda da okumuştum ayni ramlere sahip birisi b-die diye yazmış fakat alıp ta b-die çıkmazsa sıkıntı olur.
Hocam ben 4 ay kullandım Almanya ürünü 2060. Sonra ısı dolayısıyla iadesini istedim alındı. Tabii burada satıcı faktörüde var ancak arada amazon olunca dediğiniz gibi kesinlikle almaya değer.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Keşke videoya çekebilseniz. Ben de merak ediyorum ram oc olayını
Hocam aslında oldukça basit. Asus anakart ise F2 yada DEL tuşu ile bios ekranına geçiyorsunuz. AI TWEAKER var üst kısımda ona tıklayıp gelen menüde DRAM Timing var. Orada en üstte DRAM C LATENCY gibi bir yazı var yanında da AUTO yazıyor. AUTO yazan kısma tıklayıp çalıştıracağı gecikme değerini yazıyorsunuz. Sonra exit yaparken ayarları kaydedip yeniden başlamayı bekliyorsunuz. Pc açılırsa zaten sorun yok değeri başarıyla RAM'leriniz desteklemiş demek. Kontrol etmek için HW INFO programını kullanabilir oradan ram gecikme değerini görebilirsiniz. Kabaca böyle anlatabildim hocam.

SadeceSeyf

80+ Gold
Hocam ben 4 ay kullandım Almanya ürünü 2060. Sonra ısı dolayısıyla iadesini istedim alındı. Tabii burada satıcı faktörüde var ancak arada amazon olunca dediğiniz gibi kesinlikle almaya değer.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam aslında oldukça basit. Asus anakart ise F2 yada DEL tuşu ile bios ekranına geçiyorsunuz. AI TWEAKER var üst kısımda ona tıklayıp gelen menüde DRAM Timing var. Orada en üstte DRAM C LATENCY gibi bir yazı var yanında da AUTO yazıyor. AUTO yazan kısma tıklayıp çalıştıracağı gecikme değerini yazıyorsunuz. Sonra exit yaparken ayarları kaydedip yeniden başlamayı bekliyorsunuz. Pc açılırsa zaten sorun yok değeri başarıyla RAM'leriniz desteklemiş demek. Kontrol etmek için HW INFO programını kullanabilir oradan ram gecikme değerini görebilirsiniz. Kabaca böyle anlatabildim hocam.
teşekkür ederim hocam

marston

80+
istanbuldaysanız misafir edebilirim
çok saolasin kardesim fakat Denizli'deyim ve hatta ilcesindeyim tanıdık kimsede ekran kartı yok benimkisi 1 ay önce yandı, pc dükkanlarından ödünç ekran kartı almayı düşünüyorum bugün islemciyi de aldım şimdi ram ile soğutucuyu bekliyorum bakalım kurduğum sistemi nasıl test edebileceğim.

Top Bottom