Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Patriot VIPER 2x8GB RGB 4000Mhz DDR4 1540 TL Yurtdışı Amazon

Dt Turan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Turan Servi

marston

80+
ürün elime ulaştı, imkanlardan dolayı sadece çipini öğrenebilmek için çalıştırabildim. B-Die yazıyor fakat gerçek B-Die diye bir şey var mı yok mu bilgim yok. Rgb'ler sorunsuz çalışıyor görünümleri çok iyi, ürün kalitesi premium hissi veriyor, performansını ise bir kaç ay sonra öğrenebileceğim ancak.
Adsız.jpg

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
ürün elime ulaştı, imkanlardan dolayı sadece çipini öğrenebilmek için çalıştırabildim. B-Die yazıyor fakat gerçek B-Die diye bir şey var mı yok mu bilgim yok. Rgb'ler sorunsuz çalışıyor görünümleri çok iyi, ürün kalitesi premium hissi veriyor, performansını ise bir kaç ay sonra öğrenebileceğim ancak.Alıntıyı görüntüle
B die gerçek
1659632798104.png

Lexani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Hasan Solum
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Steam
https://steamcommunity.com/id/mrlexanii/
Facebook
hasansolum22
Discord
Lexani#6194
ürün elime ulaştı, imkanlardan dolayı sadece çipini öğrenebilmek için çalıştırabildim. B-Die yazıyor fakat gerçek B-Die diye bir şey var mı yok mu bilgim yok. Rgb'ler sorunsuz çalışıyor görünümleri çok iyi, ürün kalitesi premium hissi veriyor, performansını ise bir kaç ay sonra öğrenebileceğim ancak.Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun canavarlar bence. Yani tesadüfen gördüm fiyatını. Ram alırken karşıma çıkmaz. Boş gezerken çıkar işte. Murphy kanunları beni deli etmeye devam ediyor. @RevDeisDou sayesinde 3600mhz CL16'da kullanıyorum bende HyperX Fury ramlerimi. Teşekkürler kendisine de tekrardan. Yardımcı olurken yardım gördük çok güzel oldu.

GazzeliAtalay

80+ Bronze
Harika. En kötü 3733/14ü görür

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,154
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Bu indirimi nasıl kaçırırım. RevDeisDou`nun tabiriyle köşeme geçtim ağlıyorum.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,154
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Top Bottom