B die çıkarsa ağlarım. B die gskill aldımHocam 1 dakikanızı alacağım bu denli detaylı bilmiyorum da ben şu ramlerden aldım yakın vakitte yaklaşık 1-2 ay oldu.
Kingston Fury RGB 3600mhz Bundakiler Samsung B die mı acaba?
4000 CL19 Samsung B Die.
Eğer yenilenmediyse tabii. Kaçıran üzülür. Mesela ben köşeme geçtim ağlıyorum
8 Gb D-die (Davinci / 17 nm) / 1 die yazıyor hocam |
Hynix DJR. Kötü değil gayet iyi. Onun bir altı olan CJR' ı 3733 CL15' de çalıştırıyorum. İyi bin ise sende 3733 CL15 yaparsın elindekini
8 Gb D-die (Davinci / 17 nm) / 1 die yazıyor hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hynix yazıyor üreticide
Amazon yorumları, XMP, youtube, her sey samsung b die oldugunu söylüyor. Bakalım ne gelecek10 gun once aldım daha gelmedi, %95 samsung b-die, yorumlarda ve youtube inceleme videosunda samsung b-die oldugu yazılmış.
Şuan CL18'de 3733'de kullanıyorum. 17 alınca açılmıyor nedense sistemHynix DJR. Kötü değil gayet iyi. Onun bir altı olan CJR' ı 3733 CL15' de çalıştırıyorum. İyi bin ise sende 3733 CL15 yaparsın elindekini
Mesaj otomatik birleştirildi:
Amazon yorumları, XMP, youtube, her sey samsung b die oldugunu söylüyor. Bakalım ne gelecek
Sende sistemi şaşırtıp 16 yapŞuan CL18'de 3733'de kullanıyorum. 17 alınca açılmıyor nedense sistem
Rgb 4000mhz olanı mı aldınız? Mutlaka inceleme bekliyorum sonuçları atın10 gun once aldım daha gelmedi, %95 samsung b-die, yorumlarda ve youtube inceleme videosunda samsung b-die oldugu yazılmış.
Yok sürprizi sen yapcan işte şaşırt onuHarbimi hocam? Ona minik sürpriz yapıp kötü intikam yapmasın?