🔥İndirim Patriot Viper Venom 32GB(2x16) 6000 Mhz DDR5 3.576 TL

bende aynı anakart ve aynı rem var ve hiçbir sorun yok stabil çalışıyor
hocam görüntüsü nasıl anakartınızla fotosunu atar mısınız? rgb sever biriyim ama fiyatı çok iyi şuan ramin rgbsiz alacağım sanırım kabamı duruyor görmek istedim hazır anakartlar aynı

Ürün çift single modül olarak gönderilmektedir.

dual kit değil bu ürün, single 2x ram ile kit ile üretilen %100 uyumluluk şansa dayanır hep unutmayın.

dual kit değil bu ürün, single 2x ram ile kit ile üretilen %100 uyumluluk şansa dayanır hep unutmayın.
Hoydaaa hocam uyumlu dual olarak illa belirtmesi mi gerekir mesela ben 1 tam alıcam 16 lık sonra ekleme yapacağım 2. 16 yı nasıl uyduracağım bu ramleri

ddr4de önemli olduğunu biliyorum da ddr5 de bu ne kadar önemli peki ? araştırmadım

ben bunu niye daha erken görmedim :( 1 dk önce aldım
Hiç bi' sıkıntı olmaz.

Adsız.webp

ddr4de önemli olduğunu biliyorum da ddr5 de bu ne kadar önemli peki ? araştırmadım
hocam tam tersi ddr4'de 3200mhzde sorun nerdeyse çıkmıyordu fakat am5 sistem bende kullanıyorum arkadaşlarımada çok pc topladım özellikle unreal engine 5 tabanlı rami köküne kadar kullanan oyunlarda crash mavi ekran hatası alan çok gördüm 6000mhz ramlerini xmp / expo kapatıp 4800de kullanıyorlar suan :S
tabi bu biraz şans işi, anakartlarınız QVL ram listesinde bulunan ramleri kit olarak takarsanız sorun yaşama ihtimaliniz yok çünkü anakart üreticisi bunları bizzat denetleyip test ediyor ve tavsiye edilen (QLV) listesine ekliyor fakat o ramleride bu kadar ucuza bulabilmeniz biraz mucize olur malesef ram işi biraz piyango
ben bunu niye daha erken görmedim :( 1 dk önce aldım
sıkıntı yaşarsan iade edersin en kötü. mem86 testi filan yaparsın biraz uzun sürüyor ama 0 hatasız testi bitirirse okey gibi genelde

Hoydaaa hocam uyumlu dual olarak illa belirtmesi mi gerekir mesela ben 1 tam alıcam 16 lık sonra ekleme yapacağım 2. 16 yı nasıl uyduracağım bu ramleri
Yine 16GB aynısından alıp takıcan, hiç bi' sıkıntı da olmayacak, böyle anksiyete yapacak bi' durum yok.
O zaman tek RAM alıp, sonradan ikinciyi ekleyen herkes öldü, bitti yani! :kekw:

CL30 ile CL38 arasında ne kadar fark olur
Ekstrem hissedilecek şeyler değil bunlar, forumlar olmasa teknoloji bilen insanın bile çok takılacağı şeyler değildi önceden. Burada garip takıntıları olduğu için bazı yeni nesil arkadaşların, onlar bu değerler üzerinden algı yaratıyor. Evdeki bilgisayarına gizlice CL 36-38 RAM taksak hiç birisi fark etmez.
Fakat satın alırken tabii ki bu değerin daha düşük olduğu RAM'lerin seçilmesi iyi olur, sonuçta para verip alırken o üründen max değerler istenmesi normal.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,373
Üyeler
183,107
Son üye
TheSOSgal
Geri