3uncubayezit
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 318
Gördüm de hemen bitirdiler onu, bide ddr5 ramlerde kit olarak almak bi tık daha önemli diye düşünüyorum. Ben de çipinin ne olduğunu bulmaya çalıştım ama bulamadım, hynix olma olasılığı var ama.1399tl olan daha hesaplıydı 2800 tl 32gb ddr5 ram. çip sk_hynix ise zaten 6000mhz cl30 oluyordur.
patriotlar geneli sk hynix ondan dedim cl değeri de yüksek değildiGördüm de hemen bitirdiler onu, bide ddr5 ramlerde kit olarak almak bi tık daha önemli diye düşünüyorum. Ben de çipinin ne olduğunu bulmaya çalıştım ama bulamadım, hynix olma olasılığı var ama.
Bence değer, çip üreticisi sk hynix ise ve hele hynix A die ise Cl gecikme değerini daha da aşağıya çekebilirsiniz.parasina değer mi sizce aldım ama cok kararsızım ürün hakkında hiçbir fikrim yok
Kullandığın/kullanacağın anakartın marka model yazınca web sitesinde bellek uyum listeleri oluyor, orada çip üreticisi de yazıyor bazı markalarda.üreticiyi nasil ögrenicez bro
sistemin daha ilk parçasini aldim yetisseydim 7800x3d de alacaktım ama site çöktüKullandığın/kullanacağın anakartın marka model yazınca web sitesinde bellek uyum listeleri oluyor, orada çip üreticisi de yazıyor bazı markalarda.
Bu ara fiyatı düşüyor, denk getirirsin inşallah.sistemin daha ilk parçasini aldim yetisseydim 7800x3d de alacaktım ama site çöktü![]()