Neler Yeni

Çözüldü✓ Patriot yerine Gigabyte 480gb ssd mi alınmalı?

Bay Kunduz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Berke
Forumda çokça önerilen bir ssd patriot ama sorun yaşayan kişilerin olduğu da malum. Son zamanlarda sanki patriot ssdde düşük yazma oranları alıp buraya konu açan insan sayısı artmış gibi. Patriot daha yüksek okuma yazma oranları sunuyor anca gigabyte gibi aynı fiyatta marka bir ürün almak daha mı mantıklı olur?

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Forumda çokça önerilen bir ssd patriot ama sorun yaşayan kişilerin olduğu da malum. Son zamanlarda sanki patriot ssdde düşük yazma oranları alıp buraya konu açan insan sayısı artmış gibi. Patriot daha yüksek okuma yazma oranları sunuyor anca gigabyte gibi aynı fiyatta marka bir ürün almak daha mı mantıklı olur?
Bütçeniz ne kadar?

Bay Kunduz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçeniz ne kadar?
ben almayacağım arkadaşım alacak belirli bir bütçe yok ama en ucuzlardan bakmaya çalışıyoruz yani bütçe 450 tl gibi bir şey patriot yerine aynı fiyatta gigabyte almak bana daha mantıklı geldi ama sorayım dedim

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
ben almayacağım arkadaşım alacak belirli bir bütçe yok ama en ucuzlardan bakmaya çalışıyoruz yani bütçe 450 TL gibi bir şey patriot yerine aynı fiyatta gigabyte almak bana daha mantıklı geldi ama sorayım dedim
40 TL daha verin bunu alın güvenilir Patriot almak istemezse.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
ben almayacağım arkadaşım alacak belirli bir bütçe yok ama en ucuzlardan bakmaya çalışıyoruz yani bütçe 450 TL gibi bir şey patriot yerine aynı fiyatta gigabyte almak bana daha mantıklı geldi ama sorayım dedim
Amazon'dan amazonapp kodunu kullanarak şu SSD'yi 468 TL'ye alsın, yok kronik sorunuydu hız düşmesiydi bilmem neydi tartışmalarına girmesin:

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Patriot gayet iyi bir SSD. Alabilirsiniz.

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
40 TL daha verin bunu alın güvenilir Patriot almak istemezse.
Bu da daha kötü.

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
o zaman patriot söyliyim en kötü sorunlu çıkarsa iade ederiz
Amazon'dan amazonapp kodunu kullanarak şu SSD'yi 468 TL'ye alsın, yok kronik sorunuydu hız düşmesiydi bilmem neydi tartışmalarına girmesin:

Bay Kunduz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Berke
bunu daha önce görmemiştim nasıldır bir bilginiz var mı

Bay Kunduz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Berke
tamamdır hocam çok sağ olun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

size de teşekkür ederim hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,544
Üyeler
164,693
Son üye
GHOST.25
Top Bottom