Yurtdışından getireceğim Gaming PC

NZXT markasının ürünleri mağaza stoğuna hiç gelmemiş. O konuda sorun yaşar isem buradanda alabilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Soğutma 240mm. Sönük kalabilir denildi. Güncelleme yapacağım.
Aynı modelin 280 ve 360mm modelleride var. Aklınızda olsun.

Sıvı soğutma açısından stok sorunu yaşadıklarını söylemişler. Ben ikamet edene kadar düzelir diye düşünüyorum. Düzelmese bile zamanımız bol ordan alamazsam buradan alırım. :)

reis bu makineyi insan mı kullanacak ?
:) Ben kullanıcam dostum :)

O Aorus sıvı soğutmayı kullanabilmek için anakartın Gigabyte olmalı

Anladım hocam.

Doğrudur. En az 360MM tercih edilmesi daha iyi olacaktır.
Tavsiyenizi dikkate aldım. Stokda olan bir 360mm soğutucu marka model ve fiyatını güncelledim bakabilirsiniz. :)

SSD olarak 980 PRO'da tercih edebilirsiniz, güzel bir tercih olur. Bu arada sıvı soğutma kaç mm?

Güncelledim. :)

O Aorus sıvı soğutmayı kullanabilmek için anakartın Gigabyte olmalı
Öyle bir şartımız var ise soğutucuyu değiştiririm sorun olmaz. Anakartı çok beğendim çünkü :)

Tavsiyenizi dikkate aldım. Stokda olan bir 360mm soğutucu marka model ve fiyatını güncelledim bakabilirsiniz. :)

Öyle bir şartımız var ise soğutucuyu değiştiririm sorun olmaz. Anakartı çok beğendim çünkü :)
Evet soğutucuyu değiştirseniz iyi olur öbür türlü uyumsuz olacak

O arkadaşa bakmayın siz 😁
"Şaka anlamdında"

Evet soğutucuyu değiştirseniz iyi olur öbür türlü uyumsuz olacak
Cidden mi?

O arkadaşa bakmayın siz 😁
"Şaka anlamdında"

Cidden mi?
Trol yapmayalım arkadaşlar :D Daha zamanımız var tartışabiliriz :D

Şu an daha iyi oldu, lakin anakartı GIGABYTE'nin de bir X570 modelini yapabilirsiniz. Yurt dışı fiyatları bilmediğim için bir öneri yapmak istemem açıkçası.

Bu arada anakartı X570 Rog Crosshair VIII Hero veya Dark Hero yaparsanız daha iyi olur

s
Şu an daha iyi oldu, lakin anakartı GIGABYTE'nin de bir X570 modelini yapabilirsiniz. Yurt dışı fiyatları bilmediğim için bir öneri yapmak istemem açıkçası.

Fiyatların burasıyla yakından uzaktan alakası yok model önerisi yapabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,822
Üyeler
184,504
Son üye
EnesKzl
Geri