Paxil antidepresan etki etmiyor

turkey404

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
73
2 hafta 3 gün oldu paxil kullanmaya başlayalı sabah 20mg alıyorum etki etmiyor 1 aydan aşağı bırakmaya niyetim yok kullanmış olan varmı

2 hafta 3 gün oldu paxil kullanmaya başlayalı sabah 20mg alıyorum etki etmiyor 1 aydan aşağı bırakmaya niyetim yok kullanmış olan varmı
psikoterapi al dediğim gibi iyi bir psikiyatır dan 1 saat boyunca derdini dinlesin devlete gitme sallarlar seni psikiyatır sana hem terapi yapsın hem ilaç yazsın gitmek istemiyorum dersen illaki psikoloğa git ama bir uzmana görün.

psikoterapi al dediğim gibi iyi bir psikiyatır dan 1 saat boyunca derdini dinlesin devlete gitme sallarlar seni psikiyatır sana hem terapi yapsın hem ilaç yazsın gitmek istemiyorum dersen illaki psikoloğa git ama bir uzmana görün.
İlaçların etkinliğine inanıyorum hocam yan etkide yapmadı hastaların çoğu olumlu deneyimlere sahip bu ilaçla. Devletin psikoterapi doktorları gerçekten ilgisiz onun dışındakilere şuan durumum el vermez bakalım ne değişecek bende hadi hayırlısı (:

İlaçların etkinliğine inanıyorum hocam yan etkide yapmadı hastaların çoğu olumlu deneyimlere sahip bu ilaçla. Devletin psikoterapi doktorları gerçekten ilgisiz onun dışındakilere şuan durumum el vermez bakalım ne değişecek bende hadi hayırlısı :)
özel kliniktekiler için diyorum devlette yok zaten psikoterapi özel klinikte olan psikiyatr olupta psikoterapi yapanlar 5.000 6.000 tl bir seans için herkeste olumlu etki yaptı diye sende olumlu etki yapmayabilir umarım iyileşirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,204,133
Üyeler
192,193
Son üye
JHetfield
Geri