psikoterapi al dediğim gibi iyi bir psikiyatır dan 1 saat boyunca derdini dinlesin devlete gitme sallarlar seni psikiyatır sana hem terapi yapsın hem ilaç yazsın gitmek istemiyorum dersen illaki psikoloğa git ama bir uzmana görün.2 hafta 3 gün oldu paxil kullanmaya başlayalı sabah 20mg alıyorum etki etmiyor 1 aydan aşağı bırakmaya niyetim yok kullanmış olan varmı
İlaçların etkinliğine inanıyorum hocam yan etkide yapmadı hastaların çoğu olumlu deneyimlere sahip bu ilaçla. Devletin psikoterapi doktorları gerçekten ilgisiz onun dışındakilere şuan durumum el vermez bakalım ne değişecek bende hadi hayırlısıpsikoterapi al dediğim gibi iyi bir psikiyatır dan 1 saat boyunca derdini dinlesin devlete gitme sallarlar seni psikiyatır sana hem terapi yapsın hem ilaç yazsın gitmek istemiyorum dersen illaki psikoloğa git ama bir uzmana görün.
özel kliniktekiler için diyorum devlette yok zaten psikoterapi özel klinikte olan psikiyatr olupta psikoterapi yapanlar 5.000 6.000 tl bir seans için herkeste olumlu etki yaptı diye sende olumlu etki yapmayabilir umarım iyileşirsin.İlaçların etkinliğine inanıyorum hocam yan etkide yapmadı hastaların çoğu olumlu deneyimlere sahip bu ilaçla. Devletin psikoterapi doktorları gerçekten ilgisiz onun dışındakilere şuan durumum el vermez bakalım ne değişecek bende hadi hayırlısı![]()