100 TL Hediye Çeki Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
Pazarama 100 TL Hediye Çeki ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Pazarama 100 TL Hediye Çeki fırsatlarını kaçırma.
N11 de zamanında ne kampanyalar yapıyordu. Böyle müşteri çekebiliyorlar. Reklam parasını burada harcamak daha mantıklı.Bunlar kasımda piyasadan mı çekilecek bu kampanyanlar ne böyle ya![]()
10-15dk ya gelir mesaj yoluyla.Herkes geç gelmesinden şikayetçi aldım bakalım da ne zaman gelir bekleyelim
Hepsi diye biliyorum daha önce farklı satıcılardan alışveriş yaptım ama o zaman kartın uygulamaya verdiği puandı. Şimdi nasıl olur pazaramaya kalmış ben de aktardım hatta hediye çekimi bile puanla aldım şimdi.beyler maxipuanım var 5k şimdi pazaramaya atsam sadece pazarama satıcısından mı alabilirim yoksa hepsinden mi
beyler maxipuanım var 5k şimdi pazaramaya atsam sadece pazarama satıcısından mı alabilirim yoksa hepsinden mi
Hediye çekini uyguna aldık. Şimdi de puan ekleyip bir de burada alma zamanı.Hepsi diye biliyorum daha önce farklı satıcılardan alışveriş yaptım ama o zaman kartın uygulamaya verdiği puandı. Şimdi nasıl olur pazaramaya kalmış ben de aktardım hatta hediye çekimi bile puanla aldım şimdi.
Kasımda kullanılacakmis![]()
100 TL Hediye Çeki Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
Pazarama 100 TL Hediye Çeki ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Pazarama 100 TL Hediye Çeki fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com