❌İndirim Bitti! Pazarama 500 TL'lik çek 300 TL,1000 TL'lik çek 700 lira

Adamlar kupon bile satıyor 😃

Erken Fırsat 500 TL Hediye Çeki

Şimdi Al Kasımda Kullan!

Hediye kartları 30 Kasım 2025 23.59’a kadar kullanılabilecektir.

Pazarama hediye kartı; Pazarama mobil uygulaması, www.pazarama.com ve Maximum Mobil uygulamasındaki Pazarama Online alışveriş platformlarında kullanılabilecek bir dijital kod olup; altın, dijital kod market ve enerji içeceği hariç tüm kategorilerde, tüm satıcılarda geçerlidir. Hediye kartı kullanmak için ilgili kodun sepetim sayfasının sol üst köşesinde yer alan Kupon Kodu Ekle butonuna tıklanarak girilmesi yeterlidir.

simdi alınca direk kullanılamıyordu bir öncekinde simdi gene bi ibare var simdi al kasımda kullan diye ama altında 30 kasıma kadar kullan diyor
ama iş bankası combolarıyla cok ucuza alınabilir çaylarda kahvelerde falan cok ucuz oluyor combolarla

hd.webp

Daha açık nasıl yazabilirlerdi bilmiyorum :D

Sadece 1 tane için mi düşüyor 4 tane ekledim sadece 200tl düşmüş sürekli farklı hesaptan mı almak gerekir

Tek alışverişte 1 hediye çeki mi geçiyor?

almayın dostlar indirimli ürünlerde geçerli değil çöp yani. bildiğin kupon satıyor. şikayet edin.
hediye çeki bu normal para mantıken. herşeyi indirimli gösteriyor saol pazarama kesinle iade edin.

gamepad alacağım bunu kullanabilirmiyim şimdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bitmiş zaten

bu çekler nasıl oluyor kendimiz aynı hesap üzerinden alıp kullanabiliyormuyuz yoksa hediye çeki olduğu için illa yeni bi hesap mı açıp kullanmamız gerekiyo

Geri