Türkiyede hiç bir şey belli olmazNe olacak halimiz tam biraz düzeliyor yine herşeyi berbat ediyorlar ülkeye nasıl yansır bu durum
Temel ihtiyaçları alabilecek miyiz ondan şüpheleniyorum zaten zar zor geçiniyor milletŞu sıralar Tasarruftan başka hiç bir şey alınmaz. Pc, konsol, oyun veya herhangi bir eğlence sektörü yatırımı akıl karı değil.
Dediğin kesinlikle doğru ama forumda bile hala pc, konsol oyun konuları açıldığı için sadece bir tavsiye notu bırakmak istedim.Temel ihtiyaçları alabilecek miyiz ondan şüpheleniyorum zaten zar zor geçiniyor millet
Sabah kapalıçarşı ve dövizcilerinde aşırı bir kuyruk bile olabilir... Millet bankaların makasından bıkmış zaten, alım ancak elden olursa mantıklı.dolar alimmi elimde 15k var ?
Sabah kapalıçarşı ve dövizcilerinde aşırı bir kuyruk bile olabilir... Millet bankaların makasından bıkmış zaten, alım ancak elden olursa mantıklı.
bankadan alıyom genelde ben. pahalı veriyor amaBorsa şuan kapalı nasıl alıcaksın yarın zaten açıldığında 45den açılış yapar
Orasına sen karar ver ama sabah ilk açılışta makas en yükseklerde gezer çünkü herkes alım için kuyruğa girmiştir ve çok talep olunca fiyatı tuzluyorlar...bankadan alıyom genelde ben. pahalı veriyor ama