PC 5 DAKIKADA ACILIYOR

Reaksiyon skoru
18
Ben normalde PC alırsam win7 kurardım sonra artık desteklememeye başlayınca win10 kurdum ama kurmaz olaydım 5 dakikada açılmaya başladı aşiri yavaş oldu win7 yken 30 sn aciliyordu ssd yok bu arada 240GB HDD kulaniyorum ne yapabilirim

HDD ise normal olabilr dostum, bide tüm sistemi yazsan daha da yardımcı olabiliriz.

A4-4000 3.00 GHz APU With Radeon 2 çekirdek
240GB HDD
Big master 350 Watt
4gb ddr3 RAM 1333 MHz

2 çekirdek işlemciler için Win10 pek uygun deil dostum, artıdan işlemcin biraz zayıf bir işlemci. Win 7 ye geri dön.

Dostum sistemin yetersiz. İstersen windows 8.1'de yükleyebilirsin. 8gb ram kapasitesine ulaşmadan Windows 10'u rahat bir şekilde kullanamazsın.

HDD baya eski olmalı çok doğal ayrıca win 10 ve 8.1 HDD'lerin hızı yetmiyor. SSD almak zorundasınız.

HDD baya eski olmalı çok doğal ayrıca win 10 ve 8.1 HDD'lerin hızı yetmiyor. SSD almak zorundasınız.
İyi bir HDD ile de Windows'u ortalama bir hız ile kullanabilir ama %100 disk kullanımı hatası alır. Kendimden biliyorum :)

8 yıllık Hdd kullanıcısıydım. 1 Tb seagate marka . Win 7 de de 5 dak acılıyordu. Format sonrası ve Win 10 a geçtiktwn sonra bu sure 3 dak oldu.
Sonra birader Ssd aldı.240 gb sata 2 ile bağladım ona rağmen win 10 1 dak dolmadan açılır oldu.

SSD Alırsan sorunun çözülür. BX500 120GB Öneririm.

Geri