Neler Yeni

PC açıkken Elektrik yine gitti

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Akım korumalı priz almanızı öneririm bu gibi düşüncelerden kurtulursunuz.
Akım korumalı priz elektrik kesintilerinden korumaz yüksek voltaj geldiğinde korur. Elektrik kesintilerinden korunmak için UPS gerekir.

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Çok kaliteli değil fakat bişey olmamıştır tahminen.
bende de 450w +80 var aigo firmasının ürettiği bi psu hocam bi sıkıntı olmaz değilmi burda elektrik kesintisi falan olmuyor.

SquizzySP

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Fatih Yeşil
Akım korumalı priz elektrik kesintilerinden korumaz yüksek voltaj geldiğinde korur. Elektrik kesintilerinden korunmak için UPS gerekir.
Akım korumalı priz yüksek akım gelişini durdurur ve psu arızalarını engeller .
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende de 450w +80 var aigo firmasının ürettiği bi psu hocam bi sıkıntı olmaz değilmi burda elektrik kesintisi falan olmuyor.
Tek elektrik kesintisinin bi sorun yaratacağını düşünmüyorum eğer elektrik kesintisi yaşanmıyorsa sıkıntı yapmanıza gerek yok.

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Akım korumalı priz yüksek akım gelişini durdurur ve psu arızalarını engeller .

Tek elektrik kesintisinin bi sorun yaratacağını düşünmüyorum eğer elektrik kesintisi yaşanmıyorsa sıkıntı yapmanıza gerek yok.
teşekkürler

Efe Alper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Efe Talha Alper
Bende akım korumalı priz var bende de 4 5 defa gitmiştir ama bişey olmadı corsair vs550 psu

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Arkadaşın korkusu o değil mi zaten ?
Elektrik kesintisinden bahsediyor akım korumalı priz elektrik kesintilerinden gelecek yüksek voltajdan korur ama bu demektir ki her elektrik kesintisinde yüksek akım gelecek o yüzden UPS lazım. Akım korumalı priz elektrik kesintilerinden korumaz.

SquizzySP

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Fatih Yeşil
Elektrik kesintisinden bahsediyor akım korumalı priz elektrik kesintilerinden gelecek yüksek voltajdan korur ama bu demektir ki her elektrik kesintisinde yüksek akım gelecek o yüzden UPS lazım. Akım korumalı priz elektrik kesintilerinden korumaz.
Arkadaşın sorduğu soruya bakmanı öneririm , bir şey olmuş mudur diye soruyor . Akım korumalı priz ona bağlı olan cihazı koruyor bu konuda hem fikiriz , bir şey olmasını engellemek için akım korumalı priz gerekir .
Arkadaşın elektrik kesintisini engellesin yazdığını hatırlamıyorum.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Korkmayın abi bu kadar sorun olmaz. Size kim nasıl bir masal anlatıyor bilmiyorum.

Gidip Frisby kullanıyorsan bir şey diyemem.
bende dandik psu vardı en az 10 defa elektrik gitmiştir hiç bir şey olmadı mesela
insanlar biraz fazla abartıyorlar(tabi şans meselesi)

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
kaçak elektrik mi kullanıyon la bu ney böyle
Hayır.

Çok kaliteli değil fakat bişey olmamıştır tahminen.
Kesintisiz güç kaynağı. Sistemini güç dalgalanmalardan korur. Elektirk gitse bile sistemin ortalama 5 dakika çalışır. Asla sistemin zarar göremez.
UPS, elektrik kesintisi anında otomatik olarak devreye girer ve bilgisayarı kapatmanız için size 2 3 dakika zaman verir diye biliyorum.
Anladığım kadarıyla elektrik kesilse bile 2-3 dakika daha zaman verip Bilgisayarı kapatmamı sağlıyor mantıklıymış alabilirim.
Nerden alayım?

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Arkadaşın sorduğu soruya bakmanı öneririm , bir şey olmuş mudur diye soruyor . Akım korumalı priz ona bağlı olan cihazı koruyor bu konuda hem fikiriz , bir şey olmasını engellemek için akım korumalı priz gerekir .
Arkadaşın elektrik kesintisini engellesin yazdığını hatırlamıyorum.
Konu sahibi zaten elektrik kesintisi olduğu için psu'ya zarar gelmiş midir diye soruyor ve demek ki kesinti çok oluyor ve bunun için çözüm UPS almaktır. Umarım okuduğunu anlıyorsundur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,890
Üyeler
164,575
Son üye
garibandoyurankuzu
Top Bottom