Fanlardan gelmediğine eminmisin? hdd den ses gelse çok yüksek ses olmaz.Güç düğmesine basıyorum ve HDD'den şuna benzer bir ses çıkıyor:
HDD'den gelip gelmediğine emin değilim ama daha 4 günlük, önceden böyle bir ses yoktu.
HDD kaç rpm? Hızlı döndüğü için disk geliyor olabilir. Verileri ayrı celler yerine sıralı cellere yazdırın. Disk birleştirme yapın yani. Büyük ihtimalle sorun düzelir şayet ses hdd'den geliyorsa.Güç düğmesine basıyorum ve HDD'den şuna benzer bir ses çıkıyor:
HDD'den gelip gelmediğine emin değilim ama daha 4 günlük, önceden böyle bir ses yoktu.
Seagate'in 1 TB Barracuda modelini kullanıyorum 7200 RPMHDD kaç rpm? Hızlı döndüğü için disk geliyor olabilir. Verileri ayrı celler yerine sıralı cellere yazdırın. Disk birleştirme yapın yani. Büyük ihtimalle sorun düzelir şayet ses hdd'den geliyorsa.
Nasıl yani?Verileri ayrı celler yerine sıralı cellere yazdırın. Disk birleştirme yapın yani.
7200'de hızlı dönmeden dolayı o ses duyulabilir. Zamanında bende duyardım bazı bazı.Seagate'in 1 TB Barracuda modelini kullanıyorum 7200 RPM
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl yani?
hocam nitro diyorsunuz ama attığınız turboGüç düğmesine basıyorum ve HDD'den şuna benzer bir ses çıkıyor:
hocam hdd kaç rpmYardım mı edeceksin boş mu yapacaksın ?
7200ise normal bir sesYardım mı edeceksin boş mu yapacaksın ?