Hocam bios ekranı dahi gelmiyor yani spamlasam dahi tutmazBilgisayarı açma tuşuna bastıktan sonra Delete'yi spamlamana rağmen mi BIOS ekranı gelmiyor?
BIOS ekranı gelmese bile makina BIOS çalıştırmadan OS çalıştırmaz önce çekirdek seviyesindeki yazılımla parçaların haberleşmesi kontrol edilir yani BIOS illa devreye girer. Sen Delete yaptın mı sistem açılırken yoksa farazi mi konuşuyorsun gelmez diyerek?Hocam bios ekranı dahi gelmiyor yani spamlasam dahi tutmaz
Biosa sadece Windows üzerinden girebiliyorum ve evet delete spamladım bios ekranı gelmedi zaten denk gelmesi mümkün dahi değil çünkü bios ekranı yani anakart markası bile gözükmüyor şuan sistem aşırı yavaş açılıyor M2 SSD olmasına rağmen hemde Windows üzerinden fastboot ayarı açık olması da yanındaBIOS ekranı gelmese bile makina BIOS çalıştırmadan OS çalıştırmaz önce çekirdek seviyesindeki yazılımla parçaların haberleşmesi kontrol edilir yani BIOS illa devreye girer. Sen Delete yaptın mı sistem açılırken yoksa farazi mi konuşuyorsun gelmez diyerek?
Bunu görmüştüm fakat monitörüm DP değil de HDMI girişi ile bağlı yine de teşekkürlerSenin için yabancı forumlara bakındım. Geneli problemi monitör bağlantı yöntemini değiştirerek çözmüş. Monitörünü mevcut olandan başka bir şekilde bağlama imkanın var mı?
fast boot ayarını kapamalıymışsın knk, bende giremiyordum bilgisayarcım diskleri sök öyle çalıştır pc yi dedi disk görmediği için otomatik bios a giriyor ya da shift ile yeniden başlatma diyorlar, fast boot kapamayı da diğer forum konularında görebilirsinBiosa sadece Windows üzerinden girebiliyorum ve evet delete spamladım bios ekranı gelmedi zaten denk gelmesi mümkün dahi değil çünkü bios ekranı yani anakart markası bile gözükmüyor şuan sistem aşırı yavaş açılıyor M2 SSD olmasına rağmen hemde Windows üzerinden fastboot ayarı açık olması da yanında