Neler Yeni

PC açılırken bios ekranı gelmiyor

Efe2131

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Efe
PC açılırken siyah ekran geliyor ve bios ekranı gelmeden masaüstüne atıyor Windows üzerinden fastbootu kapatmayı denedim bu seferde siyah ekran süresi bayağı artıyor ve yine bios ekranı gelmiyor

Gird4p

80+
Bilgisayarı açma tuşuna bastıktan sonra Delete'yi spamlamana rağmen mi BIOS ekranı gelmiyor?

Efe2131

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Gird4p

80+
Hocam bios ekranı dahi gelmiyor yani spamlasam dahi tutmaz
BIOS ekranı gelmese bile makina BIOS çalıştırmadan OS çalıştırmaz önce çekirdek seviyesindeki yazılımla parçaların haberleşmesi kontrol edilir yani BIOS illa devreye girer. Sen Delete yaptın mı sistem açılırken yoksa farazi mi konuşuyorsun gelmez diyerek?

Efe2131

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Efe
BIOS ekranı gelmese bile makina BIOS çalıştırmadan OS çalıştırmaz önce çekirdek seviyesindeki yazılımla parçaların haberleşmesi kontrol edilir yani BIOS illa devreye girer. Sen Delete yaptın mı sistem açılırken yoksa farazi mi konuşuyorsun gelmez diyerek?
Biosa sadece Windows üzerinden girebiliyorum ve evet delete spamladım bios ekranı gelmedi zaten denk gelmesi mümkün dahi değil çünkü bios ekranı yani anakart markası bile gözükmüyor şuan sistem aşırı yavaş açılıyor M2 SSD olmasına rağmen hemde Windows üzerinden fastboot ayarı açık olması da yanında

Gird4p

80+

Efe2131

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Efe
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Talha Kemiksiz
Biosa sadece Windows üzerinden girebiliyorum ve evet delete spamladım bios ekranı gelmedi zaten denk gelmesi mümkün dahi değil çünkü bios ekranı yani anakart markası bile gözükmüyor şuan sistem aşırı yavaş açılıyor M2 SSD olmasına rağmen hemde Windows üzerinden fastboot ayarı açık olması da yanında
fast boot ayarını kapamalıymışsın knk, bende giremiyordum bilgisayarcım diskleri sök öyle çalıştır pc yi dedi disk görmediği için otomatik bios a giriyor ya da shift ile yeniden başlatma diyorlar, fast boot kapamayı da diğer forum konularında görebilirsin

Top Bottom