Neler Yeni

Pc acilmiyor kendini yeniden baslatiyor

bekoly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berkkan
Sistem özelliklerim rx5500xt 4gb ryzen 5 1600 af b450m s2h 16 gb ram

Bilgisayarimi 2020de aldim her sene guzelxe temizlerim ama son 1.5 senedir hic temizlemedim ve bu nedenle her yeri toz duman olmus fanlarin ici ekran kartinin ici vs her yer lol oynarken bile oyuny tam ekrana alinca 45fpse sabitliyor pencereliye alinca 200 fps veriyordu bende bu durumdan sıkıldığım için hem ekran kartını hemde işlemcinin termal macununu degistirip guzelce pcyi temizlemeye karar verdim ve internet kafeden ucuza bir termal macun aldim pcyi guzelce temizledim ve formatladim format atarken bazi dosyalari silemedik vs demeye basladi ve ardi ardina pc kendini yeniden baslatmaya basladi saniye basi yeniden baslatiyor assigya videosunu cektim link olarak birakiyorum lutfen bilgili olanlar yardimci olunuz sevgiler iyi aksamlar dilerim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aldigim termal macunu yarisini islemciye yarisini ekran kartina surdum bu yuzden olmus olabilir mi ?

bekoly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berkkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıfırladınız mı format mı attınız?
Format atarken çöktüğü için pcyi sifirlama seçeneğini kullandim ama orda da tüm dosyalari silemedik vs dedi pcnacildiginda bazi driverlar duruyordu usb ilede format atmaya calisirken sertifika hatasi veriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,412
Üyeler
169,293
Son üye
srmnl61
Top Bottom