Yusufx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,213
Kaç derece Fanı kaç kulanıyor?tmm yazım sana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gpu1.71c max 71 c
Kaç derece Fanı kaç kulanıyor?tmm yazım sana
gpu1.71c max 71 c
Dediği gibi buda olabilir ekran kartını takınca belki gücü yetmiyordur kalitesiz psu ise normal.400 W psu az gelmiş olabilir mi ?
Bana az gibi geldi birde kalitesiz bir psu ysa o sorun yapıyor olabilir.
furmarkt v1,35,0,0 burn ın the test 1920x1080 0 x msaaKaç derece Fanı kaç kulanıyor?
Dediği gibi buda olabilir ekran kartını takınca belki gücü yetmiyordur kalitesiz psu ise normal.
bu reıs powerDediği gibi buda olabilir ekran kartını takınca belki gücü yetmiyordur kalitesiz psu ise normal.
Tam anlayamadım ama normal gibi duruyor başka power deneme şansında yok gibi derdini kaliteli bilgisayarcıya götür çözer dicemde onuda yapabilir misin bilmiyorum kaç para ister.furmarkt v1,35,0,0 burn ın the test 1920x1080 0 x msaa
frames 3900 tıme 00,00,,42 fps 96 mın 58 max 97 ovg 95
open gl rendere nıvıda gefırce gtx 1660 super pcle sse2
gpu 1 geforce gtx 1660 super core1515 mhz 71 c 89% mem7000mhz
gpu power100,5 top fan 59 lımıts power 1 temp 0 volt 0
![]()
Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply özelliklerini incele, 745,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bu reıs power
bı tane pc cı var goturdum ekran kartından dolayı oyle dıyorTam anlayamadım ama normal gibi duruyor başka power deneme şansında yok gibi derdini kaliteli bilgisayarcıya götür çözer dicemde onuda yapabilir misin bilmiyorum kaç para ister.
Tam öylemi dedi yani çözüm söylemedimi power mı yetersiz ekran kartımı arızalı başka ekran kartı denemiş mi?bı tane pc cı var goturdum ekran kartından dolayı oyle dıyor
bakım sorım bıTam öylemi dedi yani çözüm söylemedimi power mı yetersiz ekran kartımı arızalı başka ekran kartı denemiş mi?
reıs ekran kartı dıyo baska bısey demıyoTam öylemi dedi yani çözüm söylemedimi power mı yetersiz ekran kartımı arızalı başka ekran kartı denemiş mi?
Başka güvenilir bir bilgisayarcıya götür sorununu haletsin benim aklıma fikir gelmedi.bakım sorım bı
reıs ekran kartı dıyo baska bısey demıyo