Bu kadar para verip alıyorsam canavar gibi çalışacak kardeşim orasında burasında sorun olamayacak bana bu kasa ilk geldiğinde de jack girişi bozuktu nazar diye söylemedim bile firmaya bu dediğim olayı 1.500 kişi yapacak kimsede bir şey olmayacak benim PC açılmayınca ben evhamlı olacağım bırakın bu işleri kardeşim PC açılmıyor ney ben fişten çekmişim ben önceki PC de böyle bir şey yaşamadım güzel kardeşim sistem de problem var ssd den sorun yaşayan bir sürü adam var bende PSU dan yaşıyorum gördüğün gibi. Bana sistem ilk geldiğinde Ramin 1 tanesini bile görmüyordu kardeşim 2 3 kere tak çıkardan sonra gördü bunları bana tek tek yazdırma şimdi. Sisteme laf ettiğimde yok parasına göre iyi sistem ama sorunları var işte forumda da görüyorum yaşayan insanlar var
Farkındaysan "parasına göre iyi" vs. gibisinden herhangi bir yorumda bulunmadım.
Sistemi de savunmadım. Firmayı da savunmadım. Siteyi de savunmadım. Yani oralar ile ilgili bir şey söylemiyorum.
Ben sana farklı bir konudan bahsediyorum. Ayrıca parasını verdiğin ürün zaten çalışıyordu. Çalışmayan ürün üzerine konuşmuyoruz.
Yazdığım şeyleri de kafama göre söylemiyorum. Yazmadan önce tüm konularını inceledim.
Son 30 gün içinde açtığın konular 4 sayfa sürüyor. Bunun yarısından fazlası DA Sistem ile ilgili. Ve gün geçtikçe sorunlar ilerliyor.
Senin bu tarz bileşen vs. işlerinde fazla deneyim/bilgin olmadığını kendin de biliyor ve söylüyorsun. Ama sürekli sistemi kurcalıyorsun.
Konu açıyorsun, biri sana "şunu yap" diyor, deniyorsun. Başkası "bence bunu yap" diyor. Onu deniyorsun. Bu da doğru değil.
Capitan siparişinde de yaşadığın sorunları ve nasıl gergin karşıladığını ikimiz de biliyoruz.
Discord'dan da zamanında seninle çok kez görüşmelerimiz oldu. Bir yerden sonra devam etmemesinin de sebebi buydu.
Ayrıca, 5-10 milyar değil. Trilyon verip aldığım arabayı da değişik değişik şekillerde kullanırsam, ben de sorunlar yaşarım.
Yani bunu tartışmak senin sorunlarını da çözmüyor. Yani muhabbetin faydası yok. İnsanın huyu değişmez.
Başta söylediğim şeyi tekrarlıyorum. "Sakınan göz" örneği gibi. Bu kadar şey yapmana gerek yok. Sistemi kapatsan kâfi.
Ayrıca "evhamlı" kötü bir mâna içermiyor. TDK'dan bakabilirsin. Okuduğun zaman "doğru ben böyleyim" diyeceğini düşünüyorum.