Neler Yeni

PC açılmıyor sistem da2

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
Mevzu o değil zaten.
Böyle bir kullanım şekli yok.
Yani PSU'yu anahtardan kapatmayı da anlarım ama.
Kabloları çek-tak falan, çok gereksiz. Buna gerek yok.
Böyle kullanılan başka eşyalarda da, elektronik olmasa bile mutlaka sorun olacaktır.

Ben sistemi update yapmadıkça kapatmıyorum mesela.
Elektrik kesintisi olmazsa, ayda 2 kere ya kapanıyordur ya kapanmıyordur.
Senden biraz daha önce topladım sistemi ama 1 kere bile sistem sorunu yaşamadım.
Sorunun çözülürse böyle sök-tak şeklinde kullanma. En fazla PSU'nun ON-OFF tuşunu kapatırsın.
Ben psunun on off tuşunu kapattığım halde fişini çekmediğim halde bile sorun yaşadım onu anlamadın galiba.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Mevzu o değil zaten.
Böyle bir kullanım şekli yok.
Yani PSU'yu anahtardan kapatmayı da anlarım ama.
Kabloları çek-tak falan, çok gereksiz. Buna gerek yok.
Böyle kullanılan başka eşyalarda da, elektronik olmasa bile mutlaka sorun olacaktır.

Ben sistemi update yapmadıkça kapatmıyorum mesela.
Elektrik kesintisi olmazsa, ayda 2 kere ya kapanıyordur ya kapanmıyordur.
Senden biraz daha önce topladım sistemi ama 1 kere bile sistem sorunu yaşamadım.
Sorunun çözülürse böyle sök-tak şeklinde kullanma. En fazla PSU'nun ON-OFF tuşunu kapatırsın.
Hocam sorunun kesinlikle fisten cikarmak oldugunu dusunmuyorum.Bilgisayarla isin bittiginde tam olarak kapattiginda fisten neden cekmeyesin ki yani bunun psuya vb bir seye neden zarari olsun? Cok merak ettim bu konuyu simdi :)

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
Hocam sorunun kesinlikle fisten cikarmak oldugunu dusunmuyorum.Bilgisayarla isin bittiginde tam olarak kapattiginda fisten neden cekmeyesin ki yani bunun psuya vb bir seye neden zarari olsun? Cok merak ettim bu konuyu simdi :)
Benim sorunum fişten çekmeyle ilgili degil benim büyük ihtimalle psu bozuk tek sebeb fişten çekme olamaz komik yani 10 yıldır bu şekilde kapatan açan insanlar var bu sistem sorunlu geldi bana çok belli yani kasanın jack girişinde de sorun var.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Benim sorunum fişten çekmeyle ilgili degil benim büyük ihtimalle PSU bozuk tek sebeb fişten çekme olamaz komik yani 10 yıldır bu şekilde kapatan açan insanlar var bu sistem sorunlu geldi bana çok belli yani kasanın jack girişinde de sorun var.
Olabilir hocam fisten cekmek zaten mantiksiz bir sey degil ki birazcik olsun tasarruf edersin takili kalmassinin bana gore manasi yok.
Sorununuz cok cok yuksek ihtimal psudan

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Onun sorunu belli psu da bir şey var

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ben psunun on off tuşunu kapattığım halde fişini çekmediğim halde bile sorun yaşadım onu anlamadın galiba.
Valla Burak, sen bu sistem konularında fazla evhamlı/pimpiriklisin.
Ben şahsen sistemin senden dolayı sorun yaşadığını düşünüyorum.
Sonuçta bu sistem Haziran ayında böyle sorunlar yaşamıyordu.
Öncesinde de yaşadığın sorunlar bu seviyede değildi.
Sen sistemi kurcaladıkça sistemin sorunları artmaya başladı.
O yüzden senin hatalarının olma ihtimali daha yüksek gibi geliyor.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
Onun sorunu belli PSU da bir şey var
Olabilir hocam fisten cekmek zaten mantiksiz bir sey degil ki birazcik olsun tasarruf edersin takili kalmassinin bana gore manasi yok.
Sorununuz cok cok yuksek ihtimal psudan
Bende böyle düşünüyorum aynen hani bunu yaptıktan sonra saaat ayarlarında bozulma oluyo sizde de oluyor mu bilmiyorum anakart sıfırlanıyor gibi yani benim güç kaynağında sorun var bu çok net.

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
haro
Benim sorunum fişten çekmeyle ilgili degil benim büyük ihtimalle PSU bozuk tek sebeb fişten çekme olamaz komik yani 10 yıldır bu şekilde kapatan açan insanlar var bu sistem sorunlu geldi bana çok belli yani kasanın jack girişinde de sorun var.

Evet ben de ilk aldııgmda psunun kablo girişi dikkatimi çekmişti. tam girmiyor iyice bastırsan bile. Onun modeli öyle yani sorun yok.

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Bende böyle düşünüyorum aynen hani bunu yaptıktan sonra saaat ayarlarında bozulma oluyo sizde de oluyor mu bilmiyorum anakart sıfırlanıyor gibi yani benim güç kaynağında sorun var bu çok net.
Aynen öyle garantiye ver konnektörden mi artık neredense değiştirsinler bir şey yapsınlar

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
Valla Burak, sen bu sistem konularında fazla evhamlı/pimpiriklisin.
Ben şahsen sistemin senden dolayı sorun yaşadığını düşünüyorum.
Sonuçta bu sistem Haziran ayında böyle sorunlar yaşamıyordu.
Öncesinde de yaşadığın sorunlar bu seviyede değildi.
Sen sistemi kurcaladıkça sistemin sorunları artmaya başladı.
O yüzden senin hatalarının olma ihtimali daha yüksek gibi geliyor.
Bu kadar para verip alıyorsam canavar gibi çalışacak kardeşim orasında burasında sorun olamayacak bana bu kasa ilk geldiğinde de jack girişi bozuktu nazar diye söylemedim bile firmaya bu dediğim olayı 1.500 kişi yapacak kimsede bir şey olmayacak benim PC açılmayınca ben evhamlı olacağım bırakın bu işleri kardeşim PC açılmıyor ney ben fişten çekmişim ben önceki PC de böyle bir şey yaşamadım güzel kardeşim sistem de problem var ssd den sorun yaşayan bir sürü adam var bende psu dan yaşıyorum gördüğün gibi. Bana sistem ilk geldiğinde Ramin 1 tanesini bile görmüyordu kardeşim 2 3 kere tak çıkardan sonra gördü bunları bana tek tek yazdırma şimdi. Sisteme laf ettiğimde yok parasına göre iyi sistem ama sorunları var işte forumda da görüyorum yaşayan insanlar var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen öyle garantiye ver konnektörden mi artık neredense değiştirsinler bir şey yapsınlar
Valla gerekirse kasayı bile değiştirttiririm bana kullanıcı hatası şunla bunla gelmesinler de sonucu davalık bitmesin yani.

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Bu kadar para verip alıyorsam canavar gibi çalışacak kardeşim orasında burasında sorun olamayacak bana bu kasa ilk geldiğinde de jack girişi bozuktu nazar diye söylemedim bile firmaya bu dediğim olayı 1.500 kişi yapacak kimsede bir şey olmayacak benim PC açılmayınca ben evhamlı olacağım bırakın bu işleri kardeşim PC açılmıyor ney ben fişten çekmişim ben önceki PC de böyle bir şey yaşamadım güzel kardeşim sistem de problem var ssd den sorun yaşayan bir sürü adam var bende PSU dan yaşıyorum gördüğün gibi. Bana sistem ilk geldiğinde Ramin 1 tanesini bile görmüyordu kardeşim 2 3 kere tak çıkardan sonra gördü bunları bana tek tek yazdırma şimdi. Sisteme laf ettiğimde yok parasına göre iyi sistem ama sorunları var işte forumda da görüyorum yaşayan insanlar var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla gerekirse kasayı bile değiştirttiririm bana kullanıcı hatası şunla bunla gelmesinler de sonucu davalık bitmesin yani.
Valla çok haklısın reis katılıyorum

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
haro
Benim Dedemler tv yi kapattıktan sonra on off tuşuna basmadan yani kapalı halde power tuşu açıkken , prizden kabloları çıkartarak kullanıyorlar yıllardır. BEn diyeyim 5 siz deyin 10. @White Ravens prizden kabloyu söküp çıkarmakla pc nin bozulacagını hiç sanmıyorum. Bilgisayar kapandıktan sonra prizden çıkarmanın ne gibi bir zararı olabilir ki?

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bu kadar para verip alıyorsam canavar gibi çalışacak kardeşim orasında burasında sorun olamayacak bana bu kasa ilk geldiğinde de jack girişi bozuktu nazar diye söylemedim bile firmaya bu dediğim olayı 1.500 kişi yapacak kimsede bir şey olmayacak benim PC açılmayınca ben evhamlı olacağım bırakın bu işleri kardeşim PC açılmıyor ney ben fişten çekmişim ben önceki PC de böyle bir şey yaşamadım güzel kardeşim sistem de problem var ssd den sorun yaşayan bir sürü adam var bende PSU dan yaşıyorum gördüğün gibi. Bana sistem ilk geldiğinde Ramin 1 tanesini bile görmüyordu kardeşim 2 3 kere tak çıkardan sonra gördü bunları bana tek tek yazdırma şimdi. Sisteme laf ettiğimde yok parasına göre iyi sistem ama sorunları var işte forumda da görüyorum yaşayan insanlar var
Farkındaysan "parasına göre iyi" vs. gibisinden herhangi bir yorumda bulunmadım.
Sistemi de savunmadım. Firmayı da savunmadım. Siteyi de savunmadım. Yani oralar ile ilgili bir şey söylemiyorum.
Ben sana farklı bir konudan bahsediyorum. Ayrıca parasını verdiğin ürün zaten çalışıyordu. Çalışmayan ürün üzerine konuşmuyoruz.
Yazdığım şeyleri de kafama göre söylemiyorum. Yazmadan önce tüm konularını inceledim.
Son 30 gün içinde açtığın konular 4 sayfa sürüyor. Bunun yarısından fazlası DA Sistem ile ilgili. Ve gün geçtikçe sorunlar ilerliyor.
Senin bu tarz bileşen vs. işlerinde fazla deneyim/bilgin olmadığını kendin de biliyor ve söylüyorsun. Ama sürekli sistemi kurcalıyorsun.
Konu açıyorsun, biri sana "şunu yap" diyor, deniyorsun. Başkası "bence bunu yap" diyor. Onu deniyorsun. Bu da doğru değil.
Capitan siparişinde de yaşadığın sorunları ve nasıl gergin karşıladığını ikimiz de biliyoruz.
Discord'dan da zamanında seninle çok kez görüşmelerimiz oldu. Bir yerden sonra devam etmemesinin de sebebi buydu.
Ayrıca, 5-10 milyar değil. Trilyon verip aldığım arabayı da değişik değişik şekillerde kullanırsam, ben de sorunlar yaşarım.
Yani bunu tartışmak senin sorunlarını da çözmüyor. Yani muhabbetin faydası yok. İnsanın huyu değişmez.
Başta söylediğim şeyi tekrarlıyorum. "Sakınan göz" örneği gibi. Bu kadar şey yapmana gerek yok. Sistemi kapatsan kâfi.
Ayrıca "evhamlı" kötü bir mâna içermiyor. TDK'dan bakabilirsin. Okuduğun zaman "doğru ben böyleyim" diyeceğini düşünüyorum.

Top Bottom