White Ravens
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Elektronik şeylere olan ilgini ve bilgini az çok biliyorum. Önceki açtığın konularda yaptığın/denediğin adımları da okudum.PC dünden beri fişide takılı güç kaynağıda açık ekran kartının felanda ışıgı yanıyordu ama açılmıyordu az önce power tuşuna bastım açıldı anladınmı şimdi sorunumu dün neden açılmıyordu şimdi ben bu PC yi 1 saat felan kullanıp kapatıcagım fişde çekmesem gücü de kapatmasam yine tepki vermeyecek bana bunuda yaptı çünkü bende diyorum ki sorun neresinde güç kaynagında mı anakartta mı nerede yok sen evhamlısın kurcalıyorsun kardeşim ben kasayı açıp parçaları söküp tamir etmiyorum neyi kurcalayabilirimde böyle bir sorun yaşıyorum @White Ravens yargılarken biraz düşünerek yorum yap 10 senedir adam bu şekilde kapatıyorum PC yi diyor tek hata yok aynı sistemi alan arkadasım var discordda konusuyorum sadece spec deltaya yetişemedigi için farklı thermalteke kasa almıştı onunla konusuyorum halen o çocukta PC kapanınca fanlar durunca arkadaki gücü kapatıp fişi kapatıyorum diyor açılınca tek sorunu yok ben de böyle bir sorun olunca vay efendim ben PC yi kurcalıyorum evhamlıyım vs vs hepiniz PC konusunda ordinaryüs seviyesindesiniz kardeşim pardon biz bilmiyoruz.
Daha önceki konuşmalarımızdan fazlasıyla evhamlı olduğunu ve bilgin olmadığı halde kullanıcı yorumlarına göre bilgisayarı kurcaladığını söyledim.
Hala da aynı fikirdeyim. Ayrıca yorumlarımda "yargılama" yok. O kadar açık yazılan mesajdan bu manasız sonucu nasıl çıkartabildin bilmiyorum.
Herhangi teknik bilgi sunmamış olmamıza rağmen bizi bilgili görmen de güzel. Teşekkürler. İyi forumlar.