Neler Yeni

PC açılmıyor sistem da2

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,524
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Ben gucu kapatin ya da fişi çekin demedim. Hiçbirini yapmayacaksınız mesajımı tekrar okuyun.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Hayır seni bilgili sanıp moderatörlük verilmiş büyük ihtimal
halbuki sistem parçası dışında pek bilgin yok kardeşim
ama ricam benim ne açtığım konulara nede konularıma yorum yapma yani bilgin olmadığı konulara yorum yapmak göç degil :) iyi günler
Tamam hiçbir konuda bilgin yokmuş demekki :) görüşürüz
Dediğin gibi, benim hiç bir konuda bilgim yok.
Beni dikkate almasan da olur yani.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı

DonanımFikir

Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,813
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
M2 SSD De Sorun yok hala taş gibi (DA-2 Kullannıyorum)
M2ssd de sorun yaşamadım
yaklasık 50 derece ve hala %100 verimlilikte

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    381.7 KB · Hit: 54

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
M2SSD De Sorun yok hala taş gibi
Bende kullanıyorum m2ssd de sorun yaşamadım
300 tane resim daha atarımda konu ve yeri degil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

M2 SSD De Sorun yok hala taş gibi (DA-2 Kullannıyorum)
M2ssd de sorun yaşamadım
buda anlık benimki 278 saat %98 sağlık :)
Adsız.png

Ekler

• Ekran Görüntüsü (132).png
    Ekran Görüntüsü (132).png
    292.5 KB · Hit: 47
  • Ekran Görüntüsü (112).png
    Ekran Görüntüsü (112).png
    28.9 KB · Hit: 51

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Onda oldu bunda olmadı çok saçma. O zaman herkesin ''AMD Sorunlu Driver üretiyor sözü yalan'' ben AMD kullanıyorum bende sorun yok o zaman kimsede yoktur? Bu kafa ile bir yere varılmaz.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar sistemim açılmıyor fişten kapattıktan sonra güç kaynağını kapatıyorum ondan sonra fişi çekiyorum sabah açmaya kalkınca PC açılmıyor bu sorunu 2 3 kere yaşadım dün hiç açılmadı bugün öğlen bir daha deniyim dedim tekrar açıldı PC dışarı çıktım geldim 3 4 saat şimdi yine açılmıyor itopyaya iade talebinde bulundum yazdım yani bunu yaşayan başka kimse yok aynı sistemi arkadaşımda aldı oda güç kaynağının tuşunu kapatıyormuş mesela onda direk açılıyor sistem böyle bir problem yaşamıyor benim güç kaynağında mı sorun var ramleri de çıkarıp taktım yine de hiçbir şekilde tepki vermiyor PC
Windowstan kapat'a tıklamayıp direkt fişi mi çekerek kapatıyorsunuz? Doğru mu anladım?

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
Windowstan kapat'a tıklamayıp direkt fişi mi çekerek kapatıyorsunuz? Doğru mu anladım?
boşver kardeşim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onda oldu bunda olmadı çok saçma. O zaman herkesin ''AMD Sorunlu Driver üretiyor sözü yalan'' ben AMD kullanıyorum bende sorun yok o zaman kimsede yoktur? Bu kafa ile bir yere varılmaz.
amd driver ile sorun yaşayan dünyalarca insan var wattman hatası yiyip oyundan attı driverları nvidia kadar sağlıklı değil bunu herkes biliyor zaten onunla bu ne alaka.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
Eğer öyle yapıyorsan yaşadığın sorunun çözümünü biliyorum..Teyit etmek için sordum.
pc kapanıyor fanlar duruyor güç kaynagını kapatıyordum fişi cekiyordum bu sorunu yaşadım daha sonra güç kaynagını kapatmadım sadece fişin açma kapama tusunu kapatıyordum yine sorun oldu yanlıştır doğrudur bunu geçin kardeşim benim demek istedigim psu da sorun oldugu aynı arkadasın sistemi de da2 sadece kasa thermalteke oda böyle acıp kapa yapıyor yanlıştır onu geçtim ama sistemi açılıyorrr.

Derek Pappalardo

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,292
İsim
Derek
İlgilendiği Kategoriler
Bioshock, Mark of the Ninja
Bir daha kapatırken işlemciyi sök. Soğutucu yüzünden zor olabilir ama. En iyisi 8 pin ve 24 pini sök. (!)

@White Ravens Dostum pc kapandıktan sonra psu tuşunun kapatılıp prizin çekilmesinde hiç bir sakınca yok bu yüzden pc bozuluyorsa o psu arızalıdır imkanı yok bozulmaz 5-6 yıldır pc mi böyle kapatırım ve benim gibi yapanda çok öyle bir şey olsa zaten psu tuşu konulmazdı. Bende aynısını yapıyorum bilgisayarı kapattıktan sonra 5-10 saniye bekliyorum ardından psu tuşunu kapatıp yine 5-10 saniye bilgisayardan elektriğin komple gitmesini bekliyorum ve gittikten sonra prizin tuşuna basarak kapatıyorum da sistem 2 kullanıyorum bende bunun öncesinde bir bilgisayarım vardı 5 senedir kullanıyorum bırak psu tuşunu direk pc kapandıktam sonra prizi kapatıyorum. Da sistem 2 nin siparişi çok olduğundan aceleye geldiği ortada anlayacağınız özene büzene dizilmemiş sistem. Markaya yada başka şeye fanatiklik yapmaya gerek yok yoksa tartış tartış bitmez bu konu eğrisi doğrusu neyse o söylenmeli. Ben memnunum henüz bir sorun yaşamadım ama korkuyorum sorun yaşayacağım diye monitörle beraber 7.7k verdim bu kadar para veriyoruz sorun yaşarmıyım acaba diye düşünmek can sıkıyor. Ayrıca kurcalama vs muhabbetine gelirsek bilmemek ayıp değil kardeşim öğrenmemek ayıp. Zaten burada bozacak bir şey yok çoğu kişinin yaptığı gibi pc kapandıktan sonra prizi kapatıyor. Çoğu elektrikten tasarruf etmek için yapar ama ben gece elektrik gidip gelir eğer yüksek akımlı gelirse sisteme sorun oluşturmasın diye yapıyorum prizler akım korumalı ama işi yinede sağlama almak lazım. Psu da sıkıntı var itopyaya iade edilmesi daha uygun iadede sıkıntı varsa garantiye başvuracak artık yapacak bir şey yok ama bu kadar para basıp sorunları görmek üzücü bunların arkasından saçma sapan yorum yapanları görmek daha üzücü neyse internetten sistem almak doğru bir karar değilmiş alacak varsa önermiyorum gidin elden test edip alın yoksa bir gün acaba bir şey olur mu pc ye düşünüp durursunuz

Son düzenleme:
Top Bottom