Neler Yeni

PC açılmıyor sistem da2

Bilmediğimden soruyorum da kapattıktan sonra fanlar durduktan sonra fişten çekmenin sakıncaları nelerdir ? 7/24 RGB açık mı kalsın öyle.
Dostum sen pcyi kapat ondan sonra fanların durmasını bekle 5-10 saniye daha sonra psunun tuşunu kapat ardından kasanın içinden gücün komple gitmesi yine bi 5-10 saniye sürüyor farkedersin zaten psunun tuşunu kapatınca içindeki ışıklar direk kapanmıyor komple güç gidince prizin tuşundan da kapat. Tüm tanıdıklarım böyle yapıyor. Bir sorun olmaz psu bozuk değilse korkma

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
938
İsim
Burak küçüksubaşı

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,430
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Oc ayarları durduğuna göre bios sıfırlama bile yapılmamış. Ki muhtemelen sorun bundan doğuyor.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
938
İsim
Burak küçüksubaşı
Dostum sen pcyi kapat ondan sonra fanların durmasını bekle 5-10 saniye daha sonra psunun tuşunu kapat ardından kasanın içinden gücün komple gitmesi yine bi 5-10 saniye sürüyor farkedersin zaten psunun tuşunu kapatınca içindeki ışıklar direk kapanmıyor komple güç gidince prizin tuşundan da kapat. Tüm tanıdıklarım böyle yapıyor. Bir sorun olmaz PSU bozuk değilse korkma
işte benim anlatmak istedigim bu aynı işlemi yapıyorum bak tıpa tıp aynı .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oc ayarları durduğuna göre bios sıfırlama bile yapılmamış. Ki muhtemelen sorun bundan doğuyor.
Bios güncelledim 4.1 de 0.125 de calısıyordu 0.150 ye cıkardım voltajı

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,430
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
BIOS ayarlarını stock olarak bırakmanız lazım OC konusunda deneyiminiz yoksa. En ufak voltaj hatasında bile sistem zarar görebilir.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
938
İsim
Burak küçüksubaşı
BIOS ayarlarını stock olarak bırakmanız lazım OC konusunda deneyiminiz yoksa. En ufak voltaj hatasında bile sistem zarar görebilir.
kardeşim o zamanda mesela metro exodusta 90 dereceleri görüyor işlemci sıcaklıgı

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
açtıgım konuları bi göstersene nereleri kurcalamışım sistemde çok merak ettim birlikte değerlendirelim gel.
Açtığın konuların "küçük" bir kısmı. Diğerlerini de dahil edersek;
Bilgin olmadığını söylediğin halde ayarlarıyla oynamadığın bir tek kasanın rengi var herhalde.
Adsız.png

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
938
İsim
Burak küçüksubaşı
Bilgin olmadığını söylediğin halde ayarlarıyla oynamadığın bir tek kasanın rengi var herhalde.
Alıntıyı görüntüle
dsakldjsakdjaskldja konunun yarısı bu yaşadıgım sorunla ilgili diğerlerinin birisi oyundaki fps drop yemem diğeri oyun performans bilgisi paylaşmısım komiksin kardeşim benim vallahi komiksin

Derek Pappalardo

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,292
İsim
Derek
İlgilendiği Kategoriler
Bioshock, Mark of the Ninja
@White Ravens 1 saattir okuyorum fakat anlayamadım, sistemi kapatıp mı fişi çekiyor yoksa fişi çekerek mi sistemi kapatıyor?

kardeşim o zamanda mesela metro exodusta 90 dereceleri görüyor işlemci sıcaklıgı
Alıntıyı görüntüle
Tren rayından çıktı. Sorun neydi ne oldu neyse şimdi burak neden bu konuları açmış onu tartışalım. Aman fişi çekme sakın forum falanda bozulmasın

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
938
İsim
Burak küçüksubaşı
dsakldjsakdjaskldja konunun yarısı bu yaşadıgım sorunla ilgili diğerlerinin birisi oyundaki fps drop yemem diğeri oyun performans bilgisi paylaşmısım komiksin kardeşim benim vallahi komiksin
ayrıca açtıgım konularda hepsinin de buradaki arkadaşlar sayesinde sorunları çözdüm burası forum konu açarsın sorununa yardımcı olmaya çalışırlar sen onu bunu bırak arkadaşta söyledigi işlemin aynısını yapıyor bak nasıl açılıyor sistemi ben şey warzone fps drop yiyorum diye konu açmışım sistemi kurcalıyorsun diyor :D neyse güzel kardeşim başka arkadasların sorunlarını çözmeye çalış hatta en iyi oldugun iş varya anakart sh2 onu öner :)

@White Ravens 1 saattir okuyorum fakat anlayamadım, sistemi kapatıp mı fişi çekiyor yoksa fişi çekerek mi sistemi kapatıyor?
evet sistem açıkken böyle işlem yaparken direk fişi çekiyorum :)

Derek Pappalardo

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,292
İsim
Derek
İlgilendiği Kategoriler
Bioshock, Mark of the Ninja
@burakkucuksubasi neden iade etmedin? Görünüşe göre tüm binde birlik hatalar seni bulmuş. Vakit bitmediyse iade et, farklı SSD, RAM ve PSU ile satın al ki sorunlar bitsin.

Kankam ilk PC yi kapatıyor, sonra psuyu sonra fişi benim kendi yaptığım şeyi yapıyor sadece biz değil bir çok kişi böyle yapıyordur çünkü o RGB ışıklarla gece uyuyamaz kimse

Öyleyse tamam. Yazılanlara bakınca her gün düzenli Stress Test yapıyor, tam ortasında da fişi çekiyor sandım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,476
Üyeler
165,186
Son üye
Josef_B
Top Bottom