- En İyi Cevap
 - 17

- Reaksiyon skoru
 - 72,107

Ben gucu kapatin ya da fişi çekin demedim. Hiçbirini yapmayacaksınız mesajımı tekrar okuyun.

lafı sana söylemedim.Ben gucu kapatin ya da fişi çekin demedim. Hiçbirini yapmayacaksınız mesajımı tekrar okuyun.
Hayır seni bilgili sanıp moderatörlük verilmiş büyük ihtimal
halbuki sistem parçası dışında pek bilgin yok kardeşim
ama ricam benim ne açtığım konulara nede konularıma yorum yapma yani bilgin olmadığı konulara yorum yapmak göç degiliyi günler
Dediğin gibi, benim hiç bir konuda bilgim yok.Tamam hiçbir konuda bilgin yokmuş demekkigörüşürüz
benim konuma gelip yorum yapma kardeşim o halde.Dediğin gibi, benim hiç bir konuda bilgim yok.
Beni dikkate almasan da olur yani.
300 tane resim daha atarımda konu ve yeri degil.M2SSD De Sorun yok hala taş gibi
Bende kullanıyorum m2ssd de sorun yaşamadım
yaklasık 50 derece ve hala %100 verimlilikte
buda anlık benimki 278 saat %98 sağlıkM2 SSD De Sorun yok hala taş gibi (DA-2 Kullannıyorum)
M2ssd de sorun yaşamadım
yaklasık 50 derece ve hala %100 verimlilikte
Windowstan kapat'a tıklamayıp direkt fişi mi çekerek kapatıyorsunuz? Doğru mu anladım?Arkadaşlar sistemim açılmıyor fişten kapattıktan sonra güç kaynağını kapatıyorum ondan sonra fişi çekiyorum sabah açmaya kalkınca PC açılmıyor bu sorunu 2 3 kere yaşadım dün hiç açılmadı bugün öğlen bir daha deniyim dedim tekrar açıldı PC dışarı çıktım geldim 3 4 saat şimdi yine açılmıyor itopyaya iade talebinde bulundum yazdım yani bunu yaşayan başka kimse yok aynı sistemi arkadaşımda aldı oda güç kaynağının tuşunu kapatıyormuş mesela onda direk açılıyor sistem böyle bir problem yaşamıyor benim güç kaynağında mı sorun var ramleri de çıkarıp taktım yine de hiçbir şekilde tepki vermiyor PC
boşver kardeşimWindowstan kapat'a tıklamayıp direkt fişi mi çekerek kapatıyorsunuz? Doğru mu anladım?
amd driver ile sorun yaşayan dünyalarca insan var wattman hatası yiyip oyundan attı driverları nvidia kadar sağlıklı değil bunu herkes biliyor zaten onunla bu ne alaka.Onda oldu bunda olmadı çok saçma. O zaman herkesin ''AMD Sorunlu Driver üretiyor sözü yalan'' ben AMD kullanıyorum bende sorun yok o zaman kimsede yoktur? Bu kafa ile bir yere varılmaz.
Eğer öyle yapıyorsan yaşadığın sorunun çözümünü biliyorum..Teyit etmek için sordum.boşver kardeşim
pc kapanıyor fanlar duruyor güç kaynagını kapatıyordum fişi cekiyordum bu sorunu yaşadım daha sonra güç kaynagını kapatmadım sadece fişin açma kapama tusunu kapatıyordum yine sorun oldu yanlıştır doğrudur bunu geçin kardeşim benim demek istedigim psu da sorun oldugu aynı arkadasın sistemi de da2 sadece kasa thermalteke oda böyle acıp kapa yapıyor yanlıştır onu geçtim ama sistemi açılıyorrr.Eğer öyle yapıyorsan yaşadığın sorunun çözümünü biliyorum..Teyit etmek için sordum.