pc açılmıyor

Reaksiyon skoru
1
Sabah kalktığımda pc açılıyordu açtım az oynadım kapattım öğle vakti pc oynamak için gittiğimde pc güç tuşuna bastım açıldı kapandı bu durumu iki kez tekrarladı sonra güç tuşuna basılı tutunca pc içinde fanlar dönmeye başladı ama monitöre mouse ye ve klavye ye güç gelmiyor

Sabah kalktığımda pc açılıyordu açtım az oynadım kapattım öğle vakti pc oynamak için gittiğimde pc güç tuşuna bastım açıldı kapandı bu durumu iki kez tekrarladı sonra güç tuşuna basılı tutunca pc içinde fanlar dönmeye başladı ama monitöre mouse ye ve klavye ye güç gelmiyor
bende aynı sorun vardı eski pc de güç kaynağı bozuldu için oldu ama senin farklı olabilir

Anakart üzerinde bulunan BIOS pilini çıkartıp bir süre bekleyin daha sonra pili eski yerine takıp bilgisayarı açmayı deneyin.

kablolarına bak hddn bozulmuş olabilir veya anakartın da bir problem olabilir ekran kartından da olabilir en iyisi sen teknik servis gibi bir yere götür arada baksınlar kolay gelsin umarım düzeltebilirsin elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştım

Güç kaynağı kaynaklı olabilir. Farklı bir güç kaynağı ile deneyebilirsiniz.

Geri