Neler Yeni

pc açılmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
beratkaya
Sabah kalktığımda pc açılıyordu açtım az oynadım kapattım öğle vakti pc oynamak için gittiğimde pc güç tuşuna bastım açıldı kapandı bu durumu iki kez tekrarladı sonra güç tuşuna basılı tutunca pc içinde fanlar dönmeye başladı ama monitöre mouse ye ve klavye ye güç gelmiyor

inanc_cbn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
İnanç Çoban
kabloları kontrol et

memoliady

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
431
İsim
mehmet adıyman
Sabah kalktığımda pc açılıyordu açtım az oynadım kapattım öğle vakti pc oynamak için gittiğimde pc güç tuşuna bastım açıldı kapandı bu durumu iki kez tekrarladı sonra güç tuşuna basılı tutunca pc içinde fanlar dönmeye başladı ama monitöre mouse ye ve klavye ye güç gelmiyor
bende aynı sorun vardı eski pc de güç kaynağı bozuldu için oldu ama senin farklı olabilir

Attila

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Attila Olgun Altay
Anakart üzerinde bulunan BIOS pilini çıkartıp bir süre bekleyin daha sonra pili eski yerine takıp bilgisayarı açmayı deneyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Enes Tarhan
Instagram
https://www.instagram.com/enest.00/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198886890914/
Twitter
enest_tarhan
Facebook
enes.tarhan.969
Discord
zpnNN#0832
kablolarına bak hddn bozulmuş olabilir veya anakartın da bir problem olabilir ekran kartından da olabilir en iyisi sen teknik servis gibi bir yere götür arada baksınlar kolay gelsin umarım düzeltebilirsin elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştım

Theay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ensar AY
Güç kaynağı kaynaklı olabilir. Farklı bir güç kaynağı ile deneyebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,384
Üyeler
167,482
Son üye
act1ve
Top Bottom