PC Almak İçin Beklemeli Miyim?

seVs

80+
Reaksiyon skoru
2
Kendime rtx 5060ti 16gb'lı bir sistem toplamak istiyorum 38k bütçem var fakat şu an piyasada hiç adam akıllı indirimi olan bir sistem göremiyorum. Sizce bir ay içinde öyle bir sistem gelir mi? yoksa ağuatos sonu eylül başına kadar erteleyeceğim. Sizce ne yapmalıyım?

Kendime rtx 5060ti 16gb'lı bir sistem toplamak istiyorum 38k bütçem var fakat şu an piyasada hiç adam akıllı indirimi olan bir sistem göremiyorum. Sizce bir ay içinde öyle bir sistem gelir mi? yoksa ağuatos sonu eylül başına kadar erteleyeceğim. Sizce ne yapmalıyım?
Benimde nerdeyse aynı bütçem var bilgisi olan yazsın lütfen

Şuan imkanın var ise al bak keyfine yarın birgün ne olacagı belli değil ihtiyacın var ise alıp koyucaksın fıyatlar malum dahada artar ama öyle cok ama cok bir fiyat düşmez 1 ayda felan bu tür şeyleri bekleyip cok zarar ettim 500 tl ye pahalı dedim almadım düşer fiyatı dedim 1050 tl ye aldım ..

Max 3k indiime giricek ki, eğer girerse... aama girmezse zamlar: SA
Yani zam gelebilir bu riski almayın alın hemen sjsteminizi bence.

acelen yoksa altın al kenarda bırak güzel indirim olunca yada kara cuma günü gibi gelince alırsın

Dolar kuru ufak ufak yukarıya gidecek, zaten zor baskılıyorlar. Bunun yanında emekli/memur enflasyon zamı muhabbeti de gelince fiyatların pek yerinde durması mümkün değil gibi. Tabii ki ekstra indirim ya da kampanyalı ürünler farklı noktada...

Hiç belli olmaz kafana hangi fikir yatarsa

Fikirleriniz için sağ olun.

Acelen yoksa Kasım ayını bekle sağlam indirimler olur. Şuan yaz dönemindeyiz diye fiyatlar biraz şişmiş durumda.

bütçende bu var ama belli olmaz daha uyguna gelebilir de gelmeyebilir de

Geri