PC almak için beklenmeli mi?

knk bu 1.5 , 2ay beklemni tavsiye ederim ama eğer yok benim acelem var hemen taksit ile almak istiyorum dersen al

Merhaba, şu bilgisayarı peşin fiyatına taksitle almayı düşünüyordum fakat B650M-K stoku bitmiş. Bilgisayar fiyatlarının düşeceği söyleniyor, sizce beklemeliyim? Taksitle alacağım.

Bilgisayar fiyatları düşecek, ufaktan düşmeye başladı zaten, RTX 5000 serisi, Ryzen 9000 serisi geliyor, bunlarla ilgileniyorsanız beklemeye kesinlikle değer.

Merhaba, şu bilgisayarı peşin fiyatına taksitle almayı düşünüyordum fakat B650M-K stoku bitmiş. Bilgisayar fiyatlarının düşeceği söyleniyor, sizce beklemeliyim? Taksitle alacağım.

1.5-2 ay bekle inan bana PC fiyatlari düşecek kasım'a kadar düşüş olur sonrasında bidaha yukselir

aynı sitede aynı özelleştirmeleri farklı hazır sistem üzerinden yaparak 1500 tl daha ucuza baktım tam 5 dk önce

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,379
Üyeler
184,441
Son üye
berkeaktask1
Geri