Neler Yeni

PC Aniden Dondu ve Yeniden başlattı

Venom50

80+
Arkadaşlar bilgisayar aniden dondu ve kulaklık takıkıydı kulağıma drrr diye ses geldi ve ardından pc yeniden başlatıldı kendi kendine sorun nedir sizce

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Yasin
Arkadaşlar bilgisayar aniden dondu ve kulaklık takıkıyfı kulağıma drrr diye ses geldi ve ardından PC yeniden başlayıldı kendi kendine sorun nedir sizce
Aynı sorun benim başımdaydı yaklaşık 20 gündür ekran kartımı asusa gönderdim garantiye ve bugün geldi. Kart sağlam çıktı bios güncelleyip tozunu alıp geri gönderdiler bana. Bana dedikleri şey ya psu nda sıkıntı var ya da ekran kartıyla monitöre bağladığın kabloda sıkıntı var dediler.

Venom50

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı sorun benim başımdaydı yaklaşık 20 gündür ekran kartımı asusa gönderdim garantiye ve bugün geldi. Kart sağlam çıktı bios güncelleyip tozunu alıp geri gönderdiler bana. Bana dedikleri şey ya PSU nda sıkıntı var ya da ekran kartıyla monitöre bağladığın kabloda sıkıntı var dediler.
Sistemde bir şey yoktu biranda çıktı anlamadım bende kulaklığa bir anda drrr diye yüksek ses geldi sağır olucaktım ekran kartı msı gtx 1660ti ventus

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Yasin
Sistemde bir şey yoktu biranda çıktı anlamadım bende kulaklığa bir anda drrr diye yüksek ses geldi sağır olucaktım ekran kartı msı gtx 1660ti ventus
Benimde sistemimde bir şey yoktu. Aniden olmaya başlıyor. Olay görüntüleyicisine girdiğince kernel power hatası görürsün büyük ihtimal ama benim aynı şekil kapanıyordu kasa normal çalışmaya devam ediyor klavye mouse gücü gidiyor kasadan reset atınca açılıyor başka türlü açılmıyor.

Venom50

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benimde sistemimde bir şey yoktu. Aniden olmaya başlıyor. Olay görüntüleyicisine girdiğince kernel power hatası görürsün büyük ihtimal ama benim aynı şekil kapanıyordu kasa normal çalışmaya devam ediyor klavye mouse gücü gidiyor kasadan reset atınca açılıyor başka türlü açılmıyor.
Bende kendini direk yeniden başlatıyor

Syphex

80+
Bende en son olduğunda LoL oynuyordum ve donup drr diye kaldı ve bir kaç kez açmaya çalışınca açıldı fakat bilgisayarcıya götürdüğümde HDD ölmüş dedi ve SSD aldım, uzun zamandır bir problem yaşamadım.

Top Bottom