Aynı sorun benim başımdaydı yaklaşık 20 gündür ekran kartımı asusa gönderdim garantiye ve bugün geldi. Kart sağlam çıktı bios güncelleyip tozunu alıp geri gönderdiler bana. Bana dedikleri şey ya psu nda sıkıntı var ya da ekran kartıyla monitöre bağladığın kabloda sıkıntı var dediler.Arkadaşlar bilgisayar aniden dondu ve kulaklık takıkıyfı kulağıma drrr diye ses geldi ve ardından PC yeniden başlayıldı kendi kendine sorun nedir sizce
Sistemde bir şey yoktu biranda çıktı anlamadım bende kulaklığa bir anda drrr diye yüksek ses geldi sağır olucaktım ekran kartı msı gtx 1660ti ventusAynı sorun benim başımdaydı yaklaşık 20 gündür ekran kartımı asusa gönderdim garantiye ve bugün geldi. Kart sağlam çıktı bios güncelleyip tozunu alıp geri gönderdiler bana. Bana dedikleri şey ya PSU nda sıkıntı var ya da ekran kartıyla monitöre bağladığın kabloda sıkıntı var dediler.
Benimde sistemimde bir şey yoktu. Aniden olmaya başlıyor. Olay görüntüleyicisine girdiğince kernel power hatası görürsün büyük ihtimal ama benim aynı şekil kapanıyordu kasa normal çalışmaya devam ediyor klavye mouse gücü gidiyor kasadan reset atınca açılıyor başka türlü açılmıyor.Sistemde bir şey yoktu biranda çıktı anlamadım bende kulaklığa bir anda drrr diye yüksek ses geldi sağır olucaktım ekran kartı msı gtx 1660ti ventus
Bende kendini direk yeniden başlatıyorBenimde sistemimde bir şey yoktu. Aniden olmaya başlıyor. Olay görüntüleyicisine girdiğince kernel power hatası görürsün büyük ihtimal ama benim aynı şekil kapanıyordu kasa normal çalışmaya devam ediyor klavye mouse gücü gidiyor kasadan reset atınca açılıyor başka türlü açılmıyor.